Начало > Новини от света на технологиите

Филипинец овладява Свободната енергия и не само нея...

(1/2) > >>

teofilius:
  Филипинецът Исмаел Ависо прави пробив във овладяването на Свободната енергия и не само в тази област но и в алтернативната медицина. http://www.ismaelwater.com/     http://www.panacea-bocaf.org/ismaelaviso.htm   
  На основата на  трансформатор на Тесла Исмаел Ависо изобретява приемник на енергия от околната среда с която, захранва електромобил със 11 КВт двигател използвайки само обикновен акумулатор на 12 волта. Акумулатора не се разрежда по време на работа. 
  Прави също и успешна репликация на двигателя на Грей, като го захранва само с един или два акумулатора, като преди изобщо да има необходимост от презареждане, спокойно може да измине над 1000километра. 
  Истински се възхищавам на този човек и не само заради изобретенията му но още повече заради откритостта и предприемчивостта му да споделя и да е полезен с постиженията и познанията си. Човекът развива бизнес със собствена марка минерална вода с определено лечебните качества на живата(алкална) вода и не само това.
  Мисля че по всяка вероятност  е преоткрил принципа на получаване на свободна енергия с който, работи Тариел Капанадзе въпреки че има свой подход в това, което прави...

Радeв:
Тесла трансформатор, чува се и искрище. Друго полезно нещо не виждам.
Този акумулатор e 25Ач т.е. около 0,3kWh. 10kW мотор ще работи с него около 3 минути.
Ако имах 3000$ бих си зел кита да го разнищя. ;)
Не мога да разбера за какво служат големите акумулатори които слага при каране на открито.... Всичко е много кирливо скалъпено и няма чист изглед, малко ми намирисва.
Аз очаквам нещата да са много по-прости....

EDM electronics:

--- Цитат на: Radko в Февруари 07, 2011, 08:08:34 pm ---Ако имах 3000$ бих си зел кита да го разнищя. ;)

--- Край на цитат ---

Радко, как така ще дадеш тия долари ей тъй, само от един клип. Ще ги пратиш в оная циганска махала? В тоя клип има нещо дето не се връзва. Големи тоци, а първичната на Тесла-трафа е грубо 2 мм. На второ място, тия гигахерци, от 790 MHz - 1,2 GHz, как ги прави тоя? :-\   Може ли с такива големи индуктивности да генерираш толкова висока честота. При тази честота и мощност, биха му се сварили яйцата за отрицателно време, все едно си ги пъхнал в микровълнова фурна. В тоя гараж от железарии да моделираш СВЧ техника ...............

Подхода на Dex е най-правилен. Аз бих отишъл с него в тая циганска махала, но ще си нося една дъска за хляб, от ония грубоватите, българските, от бук, дето приличат на тенис ракета, да я ползвам като стока с двойна употреба извън граница ;D ;D ;D.

Дано не съм прав в шегата си, но повечето Фрии енерджи сайтове печелят от лапнишарани.

Hacko:
Филипинеца има и група в yahoo където "уж" трябва да разкрие плановете си. Но уви, нищо не е разкрил от толкова много време.
Много е потаен, направи нещо , каже малко, и до там.
Ето и линк към групата:
http://tech.groups.yahoo.com/group/Aviso-OS/

x_name41:
Здравейте, по отношение на принципа на Исмаел Ависо посочвам и моята схема тук. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия