Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
ВИСОКОЕНЕРГЕТИЧЕН ВАКУУМ - ЕТЕР или ПЪТЯ КЪМ ПРАКТИЧЕСКАТА АНТИГРАВИТАЦИЯ
EDM electronics:
Доколкото си спомням, ставаше въпрос за конденз на газове. Тесла много се заитересувал и си казал "т'ва ми трябваше". Всъщност, същото понятие "конденз" е приложил и в електрическата верига :D, иначе от къде ще дойдат тия "бясни" токове. Той проучил, че Д-р Карл Линде втечнявал газове, като ги сгъстявал с компресор, после ги изпускал, т.е. понижавал налягането, следствие на което се получавала ниска температура (принципа на хладилниците, климатиците), която ниска температура пък ползвал за ОХЛАЖДАНЕ НА ГАЗА, КОЙТО КОНДЕНЗИРАЛ и така втечнен го събирал.
Просто трябва да се направи аналогия с процеса, като се приложи в електрическа верига. Който има практически идеи.....моля, "микрофона е негов"?
Dex:
velstar, мисля, че си пропуснал нещо основно в твоите търсения. Това е че НЛО се управлява с мисъл. Както казах в една друга тема, имаме ли квантови машини, то те работят като едно със съзнанието. Относно свойства та на етера, аз не съм съгласен с написаното, като определение, защото, както и да се опише етера няма да е правилно, поради простата причина, че той е основата на всичко, първичната субстанция, непроявеното. Като какво ще го наблюдване и какви свойства ще има то, зависи от конкретната постановка в момента.
velstar:
Това е само хипотеза! Напълно е възможно, след време да се окаже че етера има съвсем друга структора, различна от нашите предстви... Прав си, че НЛО се управлява с мисли. В едно описание което открих за случая Розуел, се казва че двигателната система на летателния апарат е съставена от три елемента: Голям електромагнит в центъра, конусовидна спирала около него и кондуктор, който служи за управление на полета. Но най интересното е, че никъде не са открити прибори за управление. Групата "Мажестик 12" която е изледвала остнките от първата и втората катастрофа, споменават че не можали да задействат системите на втория апарат, след възтановяването му, защото се е управлявал чрез телекинеза. Стана ми много интересно, схосдтвото на газовете в криогениката и електроните в проводника... При охлаждане на газовете под налягане, се втечняват, а при охлаждане на проводник до абсолютната нула се превръща в свръхпроводник. Много пари се инвестират в изучаване на нови материали за свръхпроводници. Скоро се очаква пробив, с моноатомните структори, които ще имат свръхпроводимост при стайна температура! Свръхпроводниците, с един замах ще ни осигурят контрол над гравитацията и свободна енергия. :) С тяхна помощ, вече е постигнато отрицателно съпротивление, при поставяне на слабо-свързани свръхпроводници в магнитно поле. И не само това... При прилагане на напрежение между слабо-свързани свръхпроводници се регистрира интензивно монохроматично излъчване на електромагнитни вълни, в целия вълнов диапазон( от звуковия до гама лъчи), като честотата се управлява от приложеното напрежение, а мощността на излъчването от преминаващия ток. С помоща на свръхпроводник е постигната емисия на гравитационна вълна! При елкетричен разряд на високо напрежение върхо свръхпроводник, през много мощно хомогенно електромагнитно поле, се наблюдава еднопосочно отблъскване на предмети, при което интензивността не отслабва от разтоянието! Ефекта е идентичен с гравитационно привличане! За свръхпроводниците може да се отвори отделна тема във форума. Има много неща за изучаване и обсъждане. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия