Алтернативни енергоизточници > Теории, хипотези, физични опити
Психотронни изследвания на микросвета
Vetap:
Радко, благодаря за информацията. Прочетох внимателно интервюто. Това изчисление за.. колко пъти се преражда душата нещо намирисва. Аз вярвам в кабала, но тук се взимат две числа, които нямат нищо общо. При психотронните изследвания на леля Слава(от това, което съм чел) не си спомням да имаше такъв уклон. В книгата на Нанев се споменава за записки (хартия) с височина около 1 м, които трябва да бъдат побликувани с разрешение на духа на леля Слава. Как ще изпрати съобщение за това е вече отделна работа...Иво Лозенски, по думите на някои, които го познават е педантично точен и акуратен като немец. Така,че въпросните записки не би трябвало да са унищожени или загубени.
Радeв:
Vetap@ Те са изследвали подробно всеки химичен елемент. Мене ме интересува строежа на материята попринцип. Т.е. как да впрегнем силите които завихрят кварките и електроните в нашите устройства /смятам че е пряко свъзано с тетръедърното TPU/.
Получих имейл от Пенчо Пенев - автор на книгата "Теория на всемирната гравитация":
"Изпращам Ви файл с най-важната част от книгата на Севрюкова и доц. Лозенски. Това е материалът, с който разполагам и е поместен в моята книга. В скоби има сложени някои мои коментари."
Книгата на Слава и Лозенски съм я намерил, като ми остане време ще я взема за сканиране, че сега сесия..... ;)
pdraganov:
Eкземпляр от тази книга има и в библиотеката във Варна – тази под общината. Там срещу читателска карта можете да я прочетете и да поръчате фотокопие – копираха ми я за 6 лв.
pdraganov:
Прочетох книгата. Дава отговори на много въпроси, но възникват много повече нови въпроси:
Какво представлява температурата? (Не е трептене на атомите, а вероятно на М-псионите)
Защо кристалите на простите вещества се разширяват при увеличаване на температурата и се свиват при намаляването й? (Изглежда описанието на кристалната структура важи само при 0К)
По какво се различават металите от неметалите? Защо едните са топло- и електропроводими, а другите - не?
Какво представлява ел. ток? (Може би елементите на кристалната решетка, изградени от М-псиони, се приплъзват, като се придвижват от единия край на проводника към другия. В такъв случай защо ел. съпротивление не зависи от посоката на тока, след като между слоевете няма връзка?)
Какво кара електроните - М-псиони да се движат само със сили на привличане? Какво представляват ел., магнитното и гравитационното полета, обяснени с единното пси поле? Какви са точните закони на взаимодействие между частиците с определен заряд и това поле? Каква е зависимостта между скоростта (ускорението и т.н.) на псион и М-псион и полето, което създава?
Има ли и други видове псиони, освен обикновените (атомни) и М-псионите (на кристалните решетки)?
Какво представляват химичните връзки? (Може би М-псионите участват и при тях?)
Какво представляват магнитите? Защо все пак има и сили на отблъскване между тях?
Какво представлява светлината?
И много, много други... Има написани около 3000 машинописни страници с изследванията на Слава Севрюкова, но са публикувани само тези 150 за 20 години. Изглежда, че ще трябва само с тази информация да се задоволим и на нейна база да се опитваме да дадем отговор на тези и всички останали въпроси.
Някой опитвал ли се е да отговори на някои от тях?
Радeв:
Ако ми попадне книгата, ще я сканирм и кача във форума. Аз все още не съм я чел и нищо не мога да кажа. Но според мене това е правилната насока за развитие на науката в следващие 30-40 години.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия