Животът- начин на употреба! > Екология

Контрол на климата, HAARP и земетресенията в Япония, Хаити, Китай, Чили

(1/63) > >>

mzk:
http://www.youtube.com/watch?v=PvZeByOMQZg&feature=related

Видеото показва целенасочени опити за вмешателство в природните явления (климатичен контрол).

http://www.youtube.com/watch?v=hzVamNQzfYA&NR=1 -> интересен облак 10 минути преди земетресението в Съчуан 2008

coruscater:
Парапланерист съм и като всеки такъв постоянно зяпам небето...виждал съм не веднъж подобни облаци с дъгички в тях...не знам дали е вмешателство или нормално разлагане на светлината в водните капки горе,но факт е че съм ги виждал тук в България и то не веднъж!

mzk:
Бях решил да изтрия темата поради липса на информция и прекомерна параноя на много от хората, но попаднах на клипче, в което въпросът е засегнат и нещата не изглеждат никак добре.

http://ww.vbox7.com/play:4df17811

Става дума за изпускане на миниатюрни частици алуминий, барий и пластмаси, чиято цел е унищожаване на почвата и увеличаване продажбите на ГМО. Като изключим последиците от самата отрова, с която ни заливат, е много интересно съвпадение производството на ГМО семена, устойчиви на алуминий.

Претекст за изпускането на отровите в атмосферата е глобалното затопляне. Ще припомня, че скоро се появи информация за съмнителните статистики около тази тема:

--- Цитат ---Само дни преди конференцията за климата в Копенхаген, на която световните лидери ще договарят наследник на Протокола от Киото, руски хакери поставиха под съмнение теорията за глобалното затопляне.

Компютърните спецове разбуниха духовете, като проникнаха в сървъра на един от най-авторитетните изследователски центрове в света по промените в климата. Хакерите пуснаха в интернет около 1000 имейла и над 3000 документа от 1996г.

Основният извод от тези документи е че през последните години температурата на Земята не се повишава, а напротив - понижава се. В едно от писмата директорът на центъра Фил Джоунс пише за „трика", който позволява да се скрие понижаването на температурата. Протвниците на глобалното затопляне пък трябвало да бъдат дискредитирани, а публикациите ми бойкотирани. Климатолозите злоупотребявали с факти, така че да изглежда, че човешката дейност причинява глобалното затопляне. Апокалиптичните страхове пък захранват цяла индустрия, която насърчава хвърлянето на милиарди в развитието на алтернативни енергийни изтночници, купуването на екологчни коли и домакински уреди.
--- Край на цитат ---
Източник на цитата: http://novinitepro.bg/novinite/po-sveta/globalnoto-zatoplyane-konspiratsiya-na-veka.html

ceko26:
 Има интересна статия за Климатгейт - http://www.ivanstamenov.com/2009/11/656/

Seeker:
Относно тенденциите на промяна на климата, прочетете това:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия