Начало > Новини от света на технологиите
Връзката между свободната енергия и антигравитацията
teofilius:
Прочел съм повечето от материалите свързани с тези хора и работата им, като най-подробна и реална информация е тази за Томас Таусенд Браун. Понастоящем завършвам някои от експериментите ми основани на теорията, практиката и откритията на Т.Браун и ще пристъпя практически към някои много по мощни принципи за които малко или повече но съм споменавал, както в сайта ми така и във форумите.
ppankov:
Теофиле,
откакто съм се регистрирал в този форум чета всичките ти публикации с отворена уста.. :)
Но внимавай приятелю, внимавай с мощностите - току виж се отворил междупространствен вортекс и се окажеш в друго измерение ;) Тогава тук ние форумците ще останем без водещ публицист на тема антигравитация :o
Поздравления за всички репликации :)
Иначе като инжинер искам да знам - до къде са ни учили и до колко са скрили истината от фундаменталните науки... или може би ние сами трябва да си търсим отговорите.
teofilius:
Здравей Ребел! Насърчен съм от това че оценяваш информацията и вижданията които споделям! Старая се да съм внимателен по принцип, но обикновено понякога работата ми протича под твърде голямо и високо напрежение от порядъка на десетки и стотици киловолти а планирам и опити с милиони волти които да съчетая със вихрово електрическо поле. Идеята е да имам електрическо торнадо от електрическо поле и знам как да го направя защото съм го правил в малък мащаб. Когато електрическото поле свързващо една изпъкнала повърхност със околното пространство се върти с голяма скорост, то полето не се разсейва от центробежните сили а напротив - свива се. Повишава се интензиета а връзката и взаимодействието със пространството в областа на усукване стават невероятно интензивни при което се създава мощна гравитационна(антигравитационна) сила. Това поне са вижданията ми и в голяма степен обясняват някои от ефектите при движението на НЛО(летящите чинии), като невидимост , изчезване от видимото пространство, телепортация и пресичане за кратко време на растояния от порядъка на светлинни години... При по-слабо интензивен електромагнитен вортекс НЛО са видими докато при повишаване на интензивността на енергийния вихър се отваря канал във хиперпространството където досветлинните скорости и тела не съществуват и невзаимодействат с тези които се движат със свърхсветлинна скорост или по-точно с движещите се във хиперпространствения тунел. Подпространството е следващото ниво под хиперпространството в което растоянията , взаимодействията и времето са една точка. В подпространството информацията се разпостранява моментално ако изобщо можем да говорим за разпостранение или движение. По правилното е че там нещата са свързани и стават паралелно , но всяко нещо е свързано с това за което се отнася...
Вярно е че образованието ми е средно специално за готвач но отдавна не практикувам тази професия освен в семейството или сред приятели понякога. Това всъщност не е от значение. В Училище и по институти ни учат на истината само до колкото са убедени в нея тези които ни учат , докато тези които имат по широк обхват на познание на истината и реалността , по рядко се случва да учат някого по различни причини една от които е съзнателното им скриване от обществото на любопитните. Чудесно е че все повече в последно време мнозина получават достъп до правилното и скривано досега познание, и го споделят с околните...
Пожелавам ти много успехи!
smsi-h:
teofilius,
Можеш ли да направиш такъв експеримент? Знаеш ли за какво става въпрос?
teofilius:
чел съм книгата на Гребенников и знам доле горе за какво става дума но не мога да кажа че разбирам достатъчно за какво става дума. Просто има голяма разлика от това да знам и да разбирам нещо. Също и не съм съсредоточен в разбирането на технологията на гребенников. Допускам че е възможно при него и присъствието на психологически елемент, като техниката действа основно като вид усилвател. Платформата на Гребенников няма стабилен център на тежестта а също и управлението с показаните ръчки не е достатъчно за ефективно управление ако приемем че отдолу се създава достатъчна антигравитационна сила. Факт е че буболечките които е изследвал Гребенников както и много други по отношение на полета си могат да управляват едиствено честотата на трептене на крилата си но не и ъгъл, наклон, център на тежестта и други характеристики свързани с аеродинамиката и управлението на полета. Съществува идеята че пеперудите създават електростатичен електрогравитационен висок потенциал по повърхността на крилата си и така летят(някои от най-тежките пеперуди, които теоретично не би трябвало да могат да летят) . Не съм сигурен че е така но го допускам. Нямам достатъчно информация по тези въпроси в която да съм напълно убеден но със сигурност знам че със самовнушение човек може да си намали теглото и дори да левитира...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия