Алтернативни енергоизточници > Стефан Маринов

Физикът и изобретател Стефан Маринов набеден за болен от неграмотни журналисти

<< < (6/8) > >>

mi68:
Здравей колега Димов,
Трудовете на Ст. Маринов са много и трябва да изтълкуваш най-важното, като съратник, за да стане разбираемо. Проблемът е, че не ти е много ясно и се пишат общи приказки.
Добре, че се задействах и имам готов лампов генератор и утре ще правя експерименти да изследвам надлъжни вълни и скаларно поле. Ще свърша къртовската работа!

EDM electronics:

--- Цитат на: Иван Димов в Февруари 04, 2013, 11:20:16 am ---   EDM electronics, ти явно не си запознат с трудовете на Стефан Маринов и не знам защо говориш за тях като за нещо незначително.

--- Край на цитат ---

Иван Димов, да, прав си.
Аз наистина не съм запознат добре с трудовете на Ст. Маринов, но пък благодарение на теб се запознах с плодовете на труда му. И както ти ми каза, той не е направил нищо на практика - или не съм разбрал добре? - дано да е така.

Иначе не споря, че Ст. Маринов е революционер в науката, не омаловажавам положения от него труд и теориите му, затова че се противопоставя на вече утвърдените такива, които може и да не са съвсем верни при определени условия. Подобни теории има и колегата mi68. Той знае как работи генератора на Капанадзе. Дори положи във форума теоретичните му основи  :). Противно на принципа, той създаде яйцето преди кокошката.

Не съм се замислял, че взрива на трафопост може да е илюминатска диверсия. То и аз съм любител на конспирацията и уфологията  ;), но явно нямам дарбата на богатата фантазия.

Иван Димов, мислиш ли, че колелото на банкнотата от 20 лв. символизира колелото на Тестатика? На мен ми прилича на колело от селска каруца.
Сподели ако искаш, какъв генератор на СЕ от всичките възнамеряваш да изобретиш?

fantom4e:

--- Цитат на: Иван Димов в Февруари 04, 2013, 11:20:16 am --- Ако не знаеш, Стефан Маринов е учен - завършил е и физика, работил е и в БАН. Има множество научни публикации и е цитиран по цял свят.

--- Край на цитат ---
Намерих единствено негови работи докато е бил в Австрия, странно явно не е работил за България.
Measurement of the laboratory's absolute velocity това е едната му работа която е цитирана.
A reliable experiment for the proof of the space-time absoluteness е другата. Не съм физик и не мога да коментирам по същество, но от диагоналния поглед който хвърлих, се присъединявам към иначе неуважаваните от мен журналя.

mzk:
Работил е като асистент във физическия факултет в СУ, със сигурност.

Що се отнася до теориите, като видите какви грешки във формули математика 4ти клас има, тогава много бързо ще смените плочата  ;D

EDM electronics:

--- Цитат на: mzk в Февруари 05, 2013, 10:11:47 am ---........... като видите какви грешки във формули математика 4ти клас има.......

--- Край на цитат ---

Не се разбра къде и от кого?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия