Алтернативни енергоизточници > Стефан Маринов

Физикът и изобретател Стефан Маринов набеден за болен от неграмотни журналисти

(1/8) > >>

Иван Димов:
   Повод да взема думата по този въпрос ми дава Миролюба Бен-атова и нейното предаване по "Pro Bg" тази вечер. Както обикновено в подобни предавания се акцентира върху определени действия на психично болни хора, а не върху причините за тяхното състояние и безпомощността на обществото да се справи разумно с подобни проблеми. В предаването се наблегна на това, че едва ли не с лекарства, "гълтани редовно" всичко се постига. Аз не мисля да се спирам подробно на журналистическото нахалство, "езоповския" език и правата на "нормалните" хора.
    Искам да ви обърна внимание на това, че Българската психиатрия още не се е извинила за тормоза върху българския учен Стефан Маринов в миналото и за тормоза на неговите последователи и в наши дни. И едва ли ще го направи скоро. Тези дни Сашо Диков по "bTV" в две поредни предавания задава въпрос откъде "шефът на лудницата" има милиони в банковите си сметки - засега няма отговор. Сигурно е спестявал от закуски?!
    На мен поне не ми е ясно с какво точно се занимава и т. нар. "Център за психологически изследвания". Но вижте какво пише Стефан Маринов:
    "Ай друго има още по-важно. Тука всичко и от ляво и от дясно ме подо­зира, че съм кадесешки агент. Вярно, викат, мъчиха се в България луд да те направят, ама не те направиха, тровиха те с билки и лекарства, ама не те отровиха, правиха ти разни магии белким очумееш, ама не очумя. После, вярно, биха те в Чехия, ама не те пребиха. А сега в софийския вилает си ходиш, никой не те закача.    ...   И цъкат с езици: „Брей, туй пусто КДС много ще да е серт, щом първия български дисидент е и КДС-ешки агент.“
    Както виждате някакви хора се опитват да направят луд един български учен. И след двадесет години "демон-крация" още няма разследване на тези убийци на българската духовност. Нещо повече, в "Наръчник по разузнаване" чета за нови методи за манипулиране и тормоз на "непослушни" хора. Миролюба Бен-атова казва, че параноиците си били внушавали, че били облъчвани, тровени с лекарства и че чували гласове. А в гореспоменатия наръчник четем, че неудобните хора биват облъчвани с електромагнитни вълни (радари, лазери), биват упойвани чрез вещества в храната и питиетата, дрогирани с наркотици и най-новото (или най-древното) торсионно въздействие, което не можело да се екранира по никакъв начин. Нахалството на "богоизбраните" стига до там да експериментират новите си "научни" методи върху нищо неподозиращи хора, някои от които попадат и в психиатрии за "доизследване". Обърнете внимание на следните думи на Стефан Маринов: "правиха ти разни магии белким очумееш, ама не очумя." По мое мнение магия = торсионно въздействие. Магията има много общо с хипнозата и е своеобразно въздействие върху финните енергии у човека (жизнената сила, аурата, мисълта и т. н.). Но в крайна сметка всички тези методи се оказват безпомощни да смачкат свободната воля на хората. Всеки се съпротивлява срещу агресията към него по различни методи. По-ниско интелигентния пребива или даже убива агресора, а по образования може и язвителна статия да напише. И в крайна сметка се стига до информационна война - от една страна са подкупните журналисти с поръчкови предавания за обработване на общественото мнение в полза на старите технологии и икономически монополи, а от друга страна са свободните граждани със собствена позиция и право и те да си кажат думата. А че ни тровят с храните, то си е ясно и за децата - един сладолед да си купят, ще изядат с него един куп Е-та (консерванти, оцветители, стабилизатори, подобрители, овкусители и "върхът на сладоледа" антислепващ агент в солта). Така че агентурата ни дебне отвсякъде !  А после ние сме били параноици като Стефан Маринов.
   Завършвам с думи на Стефан Маринов пред психо-комисията и негово стихотворение.

Когато през 77-ма бях задържан в Психиатрията, поисках от лекуващия ме лекар д-р Каменов да ми обясни защо. Д-р Каменов каза: „Защото си тръгнал да организираш научен конгрес“. Отговорих му, че гражданите на НРБ имат правото да организират не само науч­ни, но и политически конгреси, тъй като свободата на словото, мисълта, манифестациите и демонстрациите са гарантирани от Димитровската конституция . „Ха, рече д-р Каменов, ето ти доказателство, че си луд: у нас всяко дете знае, че конституцията е парче хартия и че ние живеем според други закони, а ти си тръгнал да живееш според конституцията.“ „Д-р Каменов, отговорих му, отивате твърде далече. Няма да минат и няколко дена и Вие пред доста хора, изправен, ще кажете след мое настояване следното: Върховен закон в България е Димитровската конституция и този, който се мъчи да живее според нея не може да бъде окачествен като луд.“ И наистина, още два-три дни след задържането ми, КДС-то разбра, че трябва да прави компромис с мене, и когато се бяхме събрали около 20 души, представители на КДС-то, Академията и Психиатрията, начело с проф. Темков, за да об­съждаме положението, обърнах се към д-р Каменов: „Докторе, а сега изправете ми се тука и кажете, луд ли е този, който твърди, че в България конституцията се спазва.“ Д-р Ка­менов се изправи и изпя исканата песен като ученик пред черна дъска. - После станахме с Каменов приятели и когато напусках болницата, той ме хвана под ръка и ми прошепна: „Луд е, Стефане, луд е този, който е тръгнал в България да живее според конституцията.“ С тоя мой д-р Каменов и с неговата парче-хартийна конституция след това по толкова за­падни вестници и радиостанции джумбуш си правих, че накрая вече ми беше омръзнал. - Каменов, Каменов, луд е не този, който живее според конституцията в България, а този, който живее в България.

Стефан Маринов

Хонорар, хонорар,
дайте хонорар,
и за млад и за стар
трябва хонорар.
Ако искаш да ядеш,
трябва да крадеш -
аз от теб, ти от мен
ще крадем без свен,
че с заплата, я кажи,
днеска кой блажи,
и с мадама в ресторант
кой се пише франт.
В каса бърка касиер,
дама под жартер,
всеки сталинистик бивш
в пенсийка-бакшиш.
Командир в командировка
прави сделка ловка,
всяко нещо, скъпо, родно,
носи где угодно,
та по пладне и след пладне,
де където падне,
тука марка, там стотарка
ловко да открадне.
Склададжия стар и млад
бърка в своя склад,
че Темида със везната
сляпа е горката,
от паланки и селца
грабят неуморно
отговорните лица
най-безотговорно.
Царят бърка във хазна
със ръка една,
и понеже си и прос
с друга в своя нос. -
Кой от тук, кой от там
смело и без срам,
глав и пом, зав и зам
всеки прави „ам“.
А пък българский учен,
дето е роден
с честно праведно сърце
и с леви две ръце,
с тях, кажи ми, от къде
може да краде,
а и той кат всеки друг
мрази праз и лук,
и затуй с перо в ръката,
с нос във книга чужда,
пише, миже и печата
с нужда и без нужда,
зер тревица не пасе
родний Галилей
и с перце ще окраде
Хегел и Релей.
Хонорар, хонорар
трябва хонорар,
и Берон за хонорар
писал е буквар -
по шосета и пътеки
муфта търси всеки,
тъй жените стават леки
и креслата меки.
А за бъбреща уста
трябва катинар,
че нали за туй властта
има си стражар.
Катинар, катинар
вместо хонорар -
и за млад и за стар
трябва ка-ти-нар.

Иван Димов:
 По повод съвременните възможности за психовъздействие вижте с какви отвратителни дейности се занимават възрастни екземпляри от вида "хомо-сапиенс"!
  http://www.liveinternet.ru//tags/%EF%F1%E8%F5%EE%F2%F0%EE%ED%ED%EE%E5%2B%EE%F0%F3%E6%E8%E5/

http://rutube.ru/tracks/701823.html?v=0899cfc6f6a6308ecd8baccf34922abe      психотронно оръжие

   Аз ще добавя само, че свободната воля е божествен дар и всеки, който се опитва да "промива" мозъци е сатанински служител !  Не случайно една от книгите на Стефан Маринов ("Изь!ди сатана" ) е с такова име. Аз доста се чудих, когато я четох през 1992 г. защо книга с есета и половината с научни статии има такова заглавие. Сега вече знам, че сатанинските слуги доста се "трудят" за да лежат на труда на трудещите се. Повторението е умишлено - така искам да подчертая, че те ненавиждат както труда, така и трудещите се и тяхното основно занимание е кражбата, лесните пари, убийствата, лесните пари, коварството и интригите и пак за лесни пари. Много трудна задача са си поставили - интелигентен и трезвомислещ човек могат само да го "ожилят" като Георги Марков, да го облъчат, разболеят, убият, но така само ще направят още по-силна реклама на идеите му. Идеите са по-силни от хората! Исус го няма, но християни много - Стефан Маринов го няма, но перпетуум мобилета под път и над път в скоро време ще има.
 

това е извадка от горния от двата споменати сайта, вторият е видео :

Хронология открытия «мозгового радио»

В 1853 году знаменитый химик Александр Бутлеров впервые в мире создал научную гипотезу для объяснения проявляющегося в гипнозе феномена мысленного внушения между гипнотизером и пациентом. Бутлеров предложил рассматривать в качестве источника излучений мозг и нервную систему человека, предположив, что движение «нервных токов организма» идентично взаимодействию электрических токов в проводниках. Именно электроиндукционный эффект объясняет, по мнению Бутлерова, физическую природу сигналов от мозга одного человека к мозгу другого.

С гипотезой Бутлерова согласился физиолог Иван Сеченов, обратив внимание на тот факт, что эмоции и близкие родственные отношения, особенно между близнецами, значительно усиливают эффект мысленного силового взаимодействия.

Наибольшую известность получила серия работ по электромагнитному обоснованию механизмов мысленного внушения в опытах на животных и людях, выполненных в конце ХIХ и начале ХХ века академиком Владимиром Бехтеревым, создавшим первый в мире Институт по изучению мозга и психической деятельности.

В 1919 году инженером, кандидатом физико-математических наук Бернардом Кажинским была начата серия работ по теоретическому и экспериментальному обоснованию электромагнитной природы «мозгового радио».

Vetap:
Здравей Иване,
" От кал да си ама Иван да си" казва народната мъдрост. Благодаря за статията."Писмата" на Стефан са ми станали нещо като наръчник в трудните моменти далече от родината. Не мога да намеря "Изьiди сатана".Много ще се радвам ако ми помогнеш. Още един велик българин, Кирил Чуканов страда, неразбран в USA.За съжаление майка България (по точно мафиотите,които управляват държавата) не хае.
С приятелски поздрав,
Иван

Иван Димов:
  Ако някой иска, мога да му пратя "Изыди ..."-то в електронен вид. Стотина файла са.
Прикачвам файла на корицата. Книгата вече може да си я изтеглите от библиотеката на форума: http://mazeto.net/index.php/topic,1946.0.html

Иван Димов:
Искам да ви покажа чувството за хумор на Стефан Маринов. Прилагам два файла. Единият е 3-та стр. от списанието му "Deutsche physik" - бр.21, където той е написал шега по мой адрес.

Другият файл е от книгата му "Изыди сатана!", където може да разберете как Стефан Маринов се е опитвал да популяризира "Тестатика" в България и как може да ви подарят една такава машинка ако се организирате в комуна. Има и няколко реда за дисидентството му. Жалко е, че такива качествени хора като него са малко - иначе отдавна да сме се освободили от енергийното и политическо робство.

   Книгата на Стефан Маринов "Изыди сатана!", освен есета на български, съдържа и научна част на руски и английски език. Вече може да си я изтеглите в електронен вид от библиотеката на форума. Търсете я тук: http://mazeto.net/index.php/topic,1946.0.html

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия