Форум > Файлов архив

Проект Монтоук - експерименти във времето

<< < (2/2)

hyparh:
Discorder не знам дали си разглеждал тази тема: http://mazeto.net/index.php/topic,8535.0.html
В преведената от мен статия има конкретни насоки и диаграми как може да се експериментира в тази област. Аз специално съм на финалната права от първоначално провеждане на тестове, свързани с някои от методите.

Discorder:
Разгледах я преди няколко дни и всъщност затова се разрових пак за "филаделфия" и всичко покрай него. Още обмислям какви точно експерименти ще правя. Статията е супер, помогна ми да си представя по-ясно неща които преди ми бяха мъгляви и събирани оттук оттам. Благодаря за което. Обаче не са дали работни честоти и мощности. От другаде (вкл книгата заради която е тази тема) и примерно Василатос видях споменати честоти в диапазона 400-450 mhz. Което може да е критично, може и да не е. Отделно от това интересно е с какви минимални мощности могат да се постигнат измерими ефекти без да правим "дупки в измеренията" и без експериментатора да си наруши биоенергетиката. С други думи много внимателно и отговорно трябва да се пипа.
Идеята ми беше друга обаче...
Ясно е че са правени такива експерименти, но колко далеч са стигнали тези хора в разбирането и технологията? Предполагам че не биха изоставили такова познание като "безперспективно".
Факт е и че по тези въпроси никъде по официалните канали не се споменава нищо. Всичко се представя като научна фантастика и е обвито в тонове дезинформация и мистика. Ужасно смущаващо е.
Не мога да си представя че хора с повече знания и възможности от мен да речем не са успели да репликират нещо по темата вече. Ако това никога не се е случило за 60? години откакто са известни тези експерименти  е безумно странно. Или "матрицата" разполага с невероятно прецизен апарат за скриване на точно тази информация? Тогава защо по-безобидните Free устройства си циркулират из мрежата толкова свободно? Нещо е много Х в цялата тази история...

Сега се сетих и за "гравитаторите" на Т. Браун. Досега Никъде не видях реплика на тези негови устройства така както са описани в "Изгубените открития" Може би с тях ще започна, не знам още.

x_name41:

--- Цитат на: Discorder в Септември 12, 2013, 10:17:18 am ---Разгледах я преди няколко дни и всъщност затова се разрових пак за "филаделфия" и всичко покрай него. Още обмислям какви точно експерименти ще правя. Статията е супер, помогна ми да си представя по-ясно неща които преди ми бяха мъгляви и събирани оттук оттам. Благодаря за което. Обаче не са дали работни честоти и мощности. От другаде (вкл книгата заради която е тази тема) и примерно Василатос видях споменати честоти в диапазона 400-450 mhz. Което може да е критично, може и да не е. Отделно от това интересно е с какви минимални мощности могат да се постигнат измерими ефекти без да правим "дупки в измеренията" и без експериментатора да си наруши биоенергетиката. С други думи много внимателно и отговорно трябва да се пипа.
Идеята ми беше друга обаче...

--- Край на цитат ---
мощността която се споменава в книгата е 100 киловата (на модулиращия аудио усилвател), а освен това има една особеност при използването на самия радар. В процес на експерименти се оказало че радара излъчвал и задни вълни със същата честота 400-450 mhz, които се оказали напълно безвредни. Може би тези вълни представляват аналогия с предните и задни вълни излъчвани от един високоговорител примерно?, остава само да гадаем...

Discorder:
Да не са скаларни вълни или радиант? Още не съм сигурен дали да слагам равенство между тези понятия. Сега гледам това:

http://www.youtube.com/watch?v=5OUx9Z34vWY

Ако говорим за радиантна енергия и студено електричество, които засега съм склонен да приравня с Оргона (макар че сега като навлизам се оказва че оргона е най-малко два вида), още Тесла доказва че човешкото тяло може да понася значително натоварване със студено електриество без да настъпят увреждания. Както се казва деца не правете това  вкъщи :).
Та ако случая е такъв е горе долу ясно какво са направили.

Discorder:
Всичко по въпроса ще коментирам в темата за манипулиране на реалността че иначе се разпиляваме много... Само за справка 100 KW се отнася за белия шум а не за радиочестотната бобина.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия