Възобновяеми енергоизточници, нагревателни и хладилни системи > Енергия от биомаса

Биогорива - биодизел, биоетанол

<< < (5/5)

svetlio760:
Те тва питах- браво!!! Евалла!
 И накрая наглата Русия дето си е имала хем сметки и интереси да ни освободи, хем ред стратегически грешки по време на войната и заради тоя факт, първо че е подложен на масово изтребление моя град- Стара Загора, второ че на Шипка три дена сме чакали да дойдат да си спечелят войната- и то какво чакане е било?????!!!!!!! И трето и четвърто не ми се пишат че почвам се дразня!!! И на тва отгоре и златото прибира!!!!

PyroVeso:
На който му в скъп бензина - да ходи в Нигерия. Там литърът е има-няма 80 ст. (USD 0.50). С една BG-заплата ще си отбръмчи за няколко години напред :)
Нафтата е и тя някъде там, и понеже държавата гарантира 4 часа в денонощието ток (през останалото време или въртиш манивелата, или духаш супата) - във всеки двор на къща или на учреждение има по един дизелов агрегат... Бръмчат нонстоп и смърди навсякъде на дизел, особено в по-късните часове на деня. Като се прибави към това и топлия и влажен въздух, който не позволява на изгорелите газове да се разсейват бързо, си става направо газова камера!
Има цели квартали, в които обитателите си събират средства и веднъж на месец-два идват по 2 големи цистерни с нафта и им пълнят големия резервоар. После си пърпорят и си светят, докато свършат нафтата и после пак...

Представяте ли си? Бутилка минерална вода е 150-200 местни хартийки, а литър бензин - само 70-80.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия