Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Новини за електромобили
EDM electronics:
--- Цитат на: Радико в Февруари 18, 2018, 04:12:16 pm ---BLDC са им моторите, но са съвсем малко по различни. Желязото е от специални сплави, нещо от сорта на мю-метал. медта е посребрена или с графеново покритие, в същност няма да се учудя ако са и двете едновременно, и освен това работната честота е няколко килохерца.
--- Край на цитат ---
BLDC с неодимови магнити ли, или статор и ротор от бобини?
Скоро време няма де е нужно да се ползва посребряване, позлатяване и т.н., защото има технологии на свърхпроводници. Засега ги прилагат за военни цели. Казват по свръхпроводник с дебелината на човешки косъм минават 200А.
Радико:
Във ткива начинания обикновенно е важен крайният ефект а цената въобще няма значение и се влагат най върховите материали и технологий Аз лично въобще не бих се учудил ако се окаже, че поливат двигаелите с течен азот преди стата, те за 2 секунди няма да успеят да се загреят и намотките ще си останат свръхпроводящи. Когато става дума за рекорди... На война като на война, са казали Латините.
PyroVeso:
Точно с неодимови магнити са. Но понеже неодимът като редкоземен елемент се среща много радко по Земята :) а от друга страна най-голямото находище на неодим е баш при китайците, а те постоянно вдигат цената (усещате го по цената на магнитчетата за експерименти, ако си купувате по няколко всяка година), жена ми ходи в Германия в Макс Планк Институт по проект на проф. Гросс да търсят начини за замяната на недоима с по-често срещани и евтини елементи. Засега напредъкът в тази област обаче е много бавен. Има няколко перспективни структури, но трябва да се намерят правилните начини за синтез, после да се изследват подробно свойствата им... най-големият майтап е, че най-обещаващата структура съдържа платина в състава си, което (поне като цена) обезсмисля начинанието :)
EDM electronics:
И на неодима, и на лития ще му намерят заместител. Сега сме в началото на нано и пико технологиите, ще се появят неестествени материали. ;) Те технологиите ще напреднат и с нас и без нас, защото това е закономерен процес. Генералният философски въпрос е, дали това улеснява живота въобще, не конкретно, или не,като се има в предвид, че има и природен закон за равновесието - едното за сметка на другото или печелиш едно, губиш друго. Но това всеки сам да си отговори за себе си и да си даде сметка кое е по-ценното - това което се печели или това което се губи. ;) /леко лирично-философско отклонение/. ;D
По принцип аз смятам, че двигател с неодимови магнити е този с най-голямата енергийна плътност и отделно с най-високото КПД по отношение на събратята си с другите видове магнити, просто защото неодимовия магнит има 5-6 пъти по-голяма сила от другите магнити. Преди време водих един телефонен спор с един специалист и конструктор на двигатели и не можахме да постигнем консенсос по този въпрос - той беше голям противник на неодима.
За двигателите обаче съм забелязал неодимовите магнити имат "на око" около 2 пъти по-ниска индукция /сила/. При тях има и някакви други легиращи метали, вероятно за подобряване на температурната устойчивост и така издържат по спомен около 130 -150 гр. Иначе силните неодимови магнити издържат до 90-100 гр.
Предполагам при електромобилите тези двигатели имат охлаждане с фреон, и без това е необходимо парно и климатик на колата, щото от батерията не е някак изгодно. Но това са само мои догадки...
Радико:
Ми тази технология, на електромобилите демек. Не мисля, че ще улесни живота, но поне ще намали и ще направи по поносими затрудненията произтичащи от други неподвластни ни фактори. Да ги наречеме природни. Иска ни се или не те се случват.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия