Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Ендотермичен реактор GEET на Paul Pantone

Над 100 успешни репликации на GEET в цял свят!

(1/7) > >>

administrator:
Над 100 човека от цял свят вече са успели да адаптират много-горивният процесор GEET Pantone в коли, яхти, парно отопление, косачки, генератори и др.

Ето част от тях:
http://perso.wanadoo.fr/quanthommesuite/RealPMCPantone.htm

а тук са за 2006-та година http://perso.wanadoo.fr/quanthommesuite/Real2006SystPantone.htm

Въпреки че е на френски, натиснете върху всяка снимка, има подробни схеми, снимки отблизо, обснения...

И докато ние още умуваме работи ли GEET или не , във Франция вече е започнато серийно производство.

how.why:
зна4и ако е вярно них се оказваме най- тъпите защото тази тема се разисва във нашите форуми от две години а нищо ннямате на лице (на двигател )  :?: от една седмица чета сано инфо - за и против и нищо сигурно  :!:

administrator:

--- Цитат на: "how.why" ---зна4и ако е вярно них се оказваме най- тъпите защото тази тема се разисва във нашите форуми от две години а нищо ннямате на лице (на двигател )  :?: от една седмица чета сано инфо - за и против и нищо сигурно  :!:
--- Край на цитат ---


Виж, да речеш че нещата са скрити, не са. Всичко е дадено, преведено, с чертежите, повече от това -- здраве му кажи.
Хората на хеликоптери и яхти го сложиха, ние даже и косачка не сме подкарали.

Имаше няколко опита но неуспешни и то защото експериментаторите се хванаха с най-нестандартни решения, като горелки с Пантон, вместо да започнат с нещо изпитано и работещо, както косачката за трева.

На много от френските репликации на Пантон има емайли и телефони на хората, достатъчно е някой да им пише и да ги разпита. Да не говорим колко чертежи и снимки има там, на готови внедрени GEET в трактори, камиони и др.

rumen_andreev:
В България има няколко успешни модела Прегледайте форума на "Жив дом" Ние го монтирахме на дизелов двигател и тръгна Представете си двуцилиндров HATC чиято работа е като стрелба на Калашников  почна да работи тихо спокойно като бензинов натоварих консумацията с около 6 киловата ел печка и запазих мощността на агрегата. процеса има и теоритично обяснение сега подготвяме промишлен образец с мощности от10   до 2000 киловата

administrator:

--- Цитат на: "rumen_andreev" ---В България има няколко успешни модела Прегледайте форума на "Жив дом" Ние го монтирахме на дизелов двигател и тръгна Представете си двуцилиндров HATC чиято работа е като стрелба на Калашников  почна да работи тихо спокойно като бензинов натоварих консумацията с около 6 киловата ел печка и запазих мощността на агрегата. процеса има и теоритично обяснение сега подготвяме промишлен образец с мощности от10   до 2000 киловата
--- Край на цитат ---

Къде е това? Аз открих единствено http://www.jivdom.info/forum/index.php?showtopic=284&st=200

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия