Алтернативни енергоизточници > Вашите експерименти

Теория и експерименти на mi68

<< < (14/36) > >>

mi68:
Направих измерване и видях промяна на резонанса от времето от 310 на 304kHz. При резонанс в центъра се получи студ така,че ми изтръпна дясната ръката за 5 мин. Това е повод за нови идеи, напр. да включа конусни бифилярки тип Тесла към тесловия ми т-р.

GMG:

--- Цитат ---
--- Цитат на: mi68 в Декември 22, 2009, 09:54:16 am ---Направих измерване и видях,промяна на резонанса от времето от 310 на304kHz. При резонанс в центъра се пол-чи ст-д така,че ми изтръпна дясната ръката за 5 мин. Това е повод за нови идеи да включа кон-сни бифилярки тип Тесла към тесловия ми т-р.

--- Край на цитат ---

--- Край на цитат ---

Здравей mi68 !
 Че ти е истръпнала ръката, това е видно... :)

Сега сериозно!
Кажи как гледаш резонанса, или го определяш по
конвенционалния начин?

Поздрави!

mi68:
Измерването става чрез селективен волтметър и най-интересно е, че напрежение 0,775В е достатъчно за да ми изтръпне ръката. Нещата излизат извън контрол и се изисква повече интуиция.

caduceus:
Колега mi68
вероятно имаш минус излъчване от инсталацията. Ако почне да ти се спи постоянно, налегне те странно главоболие, лазене на мравки по тялото и продължително изтръпване на ръката с която пипаш там, това са все симптоми на негативни вълни в тялото. Дай си почивка от няколко дни, душове и поливане колкото можеш за да се свали от полето боклука и ще се оправиш. Виж Ринат Шаймуратов как го е държало по 3-4 дни и то на легло като пипа дето не трябва  :)
Колеги, аз затова приказвам за уред дето мери негативни полета - не е да си чеша езика само, всички които се занимават със св. енергия трябва да си имат едно на ум и да проверяват и тоя параметър на установките си. Що народ е отишъл в по-добрия свят от подценяване на това... Дори Гребенников си е изгорил ретината на окото с оргонен лъч и е лежал няколко пъти в болница в прединфарктно състояние - всичко от невнимателни опити
Поздрави

mi68:
Историята с изтръпването ме заинтересува и направих проучване. навремето тренирах Ушу и най -трудният момент за постигане беше медитацията. Идията е след всяка тренировка даняма мускулна треска. Накратко в слънчевият сплит се усеща слънце(топлина) и трябва да се разнесе по тялото без да има изгаряне да кажем на пръстите. Друга трудност бе челото да е студено(да няма пот). След две години постигнах резултати. След това се тренираше с плавни движения се зарежда слънчевият сплит с топлина от въздуха и се изхвърля с  удар да кажем чупене на тухли. Ако не се изпълни правилно техниката се ходи на лекар да ти гипсират ръката. При скокове топлината се изхвърля към земята и с лекота се скача то пода на масата.
При спиралната бобина в центъра при резонанс почуствувах приятна хладина но за части от секундата нещата се промениха и ми изтръпма ръката. След няколко дена променях честотата и констатирах интеференачна картина в центъра слаба хладина радиално топло слабо хладно и накрая пространство неутрално. Направих връзка с противотактния ми теслов трансформатор. При работа около 10мин се чуства приятна хладина и еуфория и изведнъж нещата се обръщат и цепите глава и един ден ти е кофти.
Тези опити са правени с индуктивни спирални(конусни) намотки. Центростремителното движение поражда спин и интересни ефекти. Следващите опити ще участват без индуктивни намотки(да работят като капацитет и да натрупват заряд).Предварителните опити дават обнадеждаващи резултати.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия