Справочници, схемотехника, теория > Зарядни устройства за оловни акумулатори
Контролер за оловни акумулатори, увеличаващ капацитета им
key5:
--- Цитат на: mzk в Май 04, 2008, 11:59:48 am ---AlaskaStar отново ни изненадва с неговия контролер за акумулатори. Не е генератор, не е зарядно. Контролер.
Не увеличава напрежението. Не увеличава ампеража. Увеличава единствено времето на използване на акумулатора до 10 пъти (1000%). Тоест е вид система за рециклиране (явно и десулфатизиране) на акумулатора. Не работи с Lithium Ion, NiMH, NiCAD, Alkaline акумулатори или други сухи видове, работи само с оловни акумулатори.
Представлява система за превключване на 8 акумулатора в паралелен режим, като един от тях е постоянно в режим разряд, а другите - в режим заряд.Доколкото разбрах, отношение има формата на ел. магн. вълна. Търсих снимки, но не съм намерил за сега.
--- Край на цитат ---
Логично - броя на цикли заряд-разряд на един акумулатор е ограничен, като се наредят 10-ина времето за тяхната амортизация е 10 пъти повече но само това. Искам само да вмъкна че 16F84 е пик-контролер на Microchip който не съдържа аналогови входове. За пояснение - към схемата трябва и сорса на програмата с която работи. Ако се заменя със CMOS 4017 /брояч/ на изходите му ще са необходими драйвери /например ULN2803/ за да поемат по-големия ток на релетата. Въпросния контролер не увеличава капацитета на акумулаторите а времето за експлоатация. За десулфатизиране на оловните клетки има далеч по-прости варианти като в основата на принципа е по време на зареждане се пропуска обратно напрежение с малък ток който всъщност отделя сулфатите натрупващи се по оловните клетки
mzk:
Прав си, в крайна сметка съм чел в oupower.com и съм писал това, което е писано там.
Всъщност основната идея на този контролер е да се използват стари, вече сулфатизирали акумулатори, като се дава възможност за възстановяване на заряда. Не съм наясно с процеса и затова спирам до тук. В нета пише каква е причината акумулатор да може да отдава енергия известно време след като е бил разреден.
goody:
Всъщност, този контролер се базира на идеята на импулсен разряд на акумулатора, като се предвижда времето на "почивка" за възстановяване на химичният баланс. Този подход се използва доста успешно и при литиевите батерии. Според мен, единствената полза е "извличане" на дълбокия заряд преди достигане на минимално ниво от 1,7V на клетка. При прилагане е възможно да се "извади" до 20-30% по-вече енергия от съхранената в батерията, но трябва да се оцени и стресът върху структурата на акумулатора. При повече интерес, мога да изровя и научното изследване по темата.
fantom4e:
Хайде goody моля те, извади "научното" изследване, защото не виждам как ще извадиш повече от колкото има...
mzk:
fantom4e, мисля, че не разбра правилно констатацията на goody. Това, което той твърди е, че импулсно може да се извади повече енергия от батерията, но не е писал, че е повече от цялата налична в нея! В смисъл, ако при зареждането на една батерия може да се употреби 60-70% от енергията в нея, ако при разредена батерия продължиш с импулсното й разреждане, можеш да вземеш останалите 20-30%.
Затова например акумулаторите не се изтощават до 0V, a до някакъв минимален праг.
Контролерът на батерии на AlaskaStar всъщност единствено може да помогне да се използват стари сулфатизирани батерии (и то донякъде). Причината за това е, както goody е написал, че веднъж затворена веригата през акумулатора, той рязко повишава вътрешното си съпротивление и престава да отдава ток. Ако този цикъл се редува (да речем с 10 сулфатизирани батерии), тогава всяка батерия ще има някакво време за релаксация на електролита и съответно ще може да отдаде енергия след известно време (пак в малка порция).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия