Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Tesla Turbine
epwpixieq-1:
--- Цитат на: бай Теню в Август 19, 2020, 07:28:17 pm ---Водата завираща под вакуум само изравнява подналягането в съда до 0 нула и не създава никакво налягане
--- Край на цитат ---
бай Теню, сега се върнете и прочетете много внимателно коментарите които съм изписал, точно по отношение на този експеримент, и посочете на мен а и на колегите, къде съм написал че се "създава налягане" в системата точно по отношение на "изпаряването на водата под вакум".
От това ви изказване личи че изобщо не сте следили темата (особено коментарите върху динамиката на флуида във турбината), а само се включвате така за да изкажете вашето виждане. Но такива изказвания като вашето са много, така че не се притеснявайте, не сте единствения.
бай Теню:
--- Цитат на: Номак в Август 19, 2020, 11:30:46 am ---в вакуум Теню ,водата завира създавайки налягане/в вакуум/ в съда ..за това и се развърта турбината Теслова /От високо към ниско налягане/ ..
не вярвам да не знаеш -елементарни неща са ,поне от обща култура..
--- Край на цитат ---
Водата завира създавайки налягане/в вакуум/ в съда---Аз ли съм написал?
бай Теню:
--- Цитат на: технократ в Август 20, 2020, 09:14:22 am ---Не е така байчовото, вземи един котел с вода, изведи го в космоса, нагрей го, пробий дупка в него,и ще те отнесе до луната барабар с всичките ти косми и косища :D
--- Край на цитат ---
Ами ти защо ни си в космоса ами си още тук Само акъла ти лети там или рее някъде в небесата
epwpixieq-1:
бай Теню, вие отново показвате че не четете правилно, или поне четете но си отговаряте на това което ви е формулирано вече във гавата (тоест без осмисляне на прочетеното, което е принципна грешка при част от колегите), ето какво ви попитах:
--- Цитат на: epwpixieq-1 в Август 20, 2020, 10:08:24 am ---бай Теню, сега се върнете и прочетете много внимателно коментарите които съм изписал
--- Край на цитат ---
Това не означава коментарите които са написани от някой друг, предполагам че осъзнавате разликата.
--- Цитат на: бай Теню в Август 20, 2020, 10:48:02 am --- Водата завира създавайки налягане/в вакуум/ в съда---Аз ли съм написал?
--- Край на цитат ---
Повтарям, коментари написани от мен, а не от някой друг. Това което цитирате, явно се вижда че е коментар на Номак, което е доста различно от коментар на epwpixieq-1, освен разбира се ако не приемете, във някаква паралелна реалност, че Номак и epwpixieq-1 (моя милост) сме едно и също лице, което мога да ви уверя, че не е така, поне във реалността в която се намираме.
технократ:
--- Цитат на: бай Теню в Август 20, 2020, 10:51:34 am --- Ами ти защо ни си в космоса ами си още тук Само акъла ти лети там или рее някъде в небесата
--- Край на цитат ---
За какво ми е байчовото да летя в космоса, и тук съм си добре. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия