Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Други ДВГ и топлинни машини
Tesla Turbine
dmitarp:
Относно "...Днешните изследователи, са заместили експериментите с математика, и те търсят и се вглъбяват в уравнение след уравнение и изграждат структури, които нямат досег с реалността", Тесла наистина е имал пренебрежително отношение към учените, но той не е бил "неграмотен", напротив следял е потока от научна информация, която излиза както в Европа, така и в Америка. В тази връзка той е бил запознат със статията на Прандл за граничния слой и за мен без съмнение е използвал изводите от тази статия за конструиране на турбината си.
Напълно съм съгласен, че лопатките пречат на флуида, и намаляват КПД на една турбина, идеалната турбина би била без лопатки. Една такава турбина се явява именно турбината на Тесла, но в желанието си Тесла да я използва за големи дебити, съответно големи специфични мощности КПД се губи, част от парата излиза от турбината с голяма скорост без да е свършила работа. По мое мнение тази Турбина би извадила много високо КПД, но при малки дебити, освен това турбината не е претърпяла особено развитие, аз не съм попадал на статии например, където да се коментира влиянието на грапавостта на дисковете.
Ако говорим за парна турбина, в днешно време не се изработват такива ( едностепенна) , защото за да се повиши КПД на системата, турбината се разделя на секции с различно налягане, отнема се пара, за подгряване на вода и т.н., така че такъв пример не мога да ти посоча. Но всички водни турбини са едностепенни, най-новите големи турбини са тези, монтирани на Цанков камък от VA TECH HYDRO Gmbh & Co, тип "Францис", 43,2 MW всяка, тяхното КПД е 94%, трябва да се има в пред, че тези турбини имат по-ниско КПД от "Каплан" турбините, но аз не знам дали в България има монтирани такива турбини с големи размери.
epwpixieq-1:
Браво на този човек, запретнал е ръкавите и въпреки че конструкцията му е груба, заслужава поздравления за посоката на изследванията и любознателността:
https://www.youtube.com/watch?v=hx8XgFdmk7M
epwpixieq-1:
Ето две снимки ( източник "Electrical Review and Western Eletrician" 1911: https://books.google.com/books?id=O4ofAQAAMAAJ&pg=PA986&source=gbs_selected_pages&cad=3#v=onepage&q&f=false ) на ТТ със диаметър на на дисковете от 9 ¾ инча или приблизително 24.77 см. Тези турбини имат по 26 диска, с дебелина на дисковете от 0.7 мм и също такова междудисково разстояние. Тоест, цялата дебелина на въртящия се ротор е 3.64 cm. В по-горни коментари съм помествал снимки на отворена турбина е показност на дисковете.
На едната снимка е показана турбината свързана за задвижване на 50 КВ генератор ( размерно неколкократно по-голям от нея ) а на другата две идентични турбини въртейки се противоположно и напрягащи торсионна пружина служеща за измерване на двигателната сила по механичен способ.
В книгата "A new dimension for power" Тесла коментира ( в интервю ) че турбината "консумира" 16 литра вода за 1 конска сила/час ( приблизително 0.75 КВ/ч). И при 9000 RPM (ротации на минута) и налягане от 125 паунда/инч^2 ( 8.5 атмосфери ), турбината развива 200 конски сили на спиране ( конски сили необходими да се спре въртенето ротора ). Тесла допълва че, пада на топлина в BTU ( British Thermal Units ) между входа и изхода на турбината е само 130 BTU (при положение че 1 литър вода поема приблизително 360 BTU до 100 градуса и 1940 BTU за да премине на пара и направи така наречения "saturated steam" ). Тоест, може да се налагат няколко турбини една след друга за да се извлече оставащата ( значителна ) топлина енергия.
Интересното е че, мощността на машината спада с диаметъра на квадрат, при равни други геометрични характеристики. Разбира се и разхода на вода спада пропорционално на мощността (тоест 4 литра за 0.75 КВ/ч ). Което означава, че турбина с диаметър на диска от приблизително 12 см, ще може да задвижи 12 КВ генератор. Интересно е че това може да се направи в затворена система където на изхода от крайната турбината ( при повече от една ), има кондензираща система ( която само по себе си може да се използва за отоплителен елемент в къща), и така кондензирания флуид отново се връща в котела за създаване на пара. В допълнение така може да се създават много икономични мини генераторни системи (0.5 – 10 КВ/ч) използващи ТТ и принципи на флуида динамика и механика познати от преди 110 години.
Радико:
Диамтър на дисковете 24 см. и дбелина 3.64 см. и това твърдиш, че е равно по сила на това
За повече яснота прикачам и ПДФа с данните само на електрическия генератор който е с тгло 350 килограма. а само шийката на ротора му е 5 см дебела. Предполагам ясно е "от естеството на произхода" че ако можеше да е 4,5 см щеше да е толкова а тя е 5см. Изводите оставям на вас.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: Радико в Февруари 11, 2018, 10:32:38 pm ---Диамтър на дисковете 24 см. и дбелина 3.64 см. и това твърдиш, че е равно по сила на това
--- Край на цитат ---
Уточнение не го твърдя аз а Тесла, снимка от материала е приложена (драсканиците мои изчисления разбира се), това е абзац от въпросната pdf книга посочена по горе, обобщаваща много от статиите на Тесла по въпросната тема.. Ако прочетеш написаното от него, може да коментираш върху евентуални несъответствия които мислиш че съществуват, в противен случай само съпоставки не допринасят нищо за дискусията.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия