Автор Тема: Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле  (Прочетена 524380 пъти)

Неактивен vsl

 • Активен
 • **
 • Публикации: 249
 • Пол: Мъж
 • Скайп: vslengineering
Re: Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
« Отговор #720 -: Януари 08, 2014, 02:31:25 pm »
Здравеите,

В споменатият от мен документ (статия), отговор 650 на университетат в Багдад, са използвани магнитни полета с интензитет от порядъка на 2000, 4000, 6000, 9000 гауса. В тази статия е изобразено с графики влиянието на всяко магнитно поле върху икономията на гориво и изгорелите газове.

Поздрави

koko5

 • Гост
Re: Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
« Отговор #721 -: Януари 08, 2014, 08:31:34 pm »
Прегледах статията на иракските учени. Странно, че именно те се опитват да пестят. Постигането на подобни икономии в глобален мащаб би довело да намаляването на цената на петрола и загуби за държавата Ирак...
Време е да вкараме отново оргона в употреба...
Като за въведение едно цитатче за мрежата на Хартман, за която предполагам почти всички тук сте чували.
Цитат
Мрежата на професор Хартман следва посоките на географските ширини и дължини и се нарича „Обща мрежа на Хартман”. Най-вредно влияние имат точките й на пресичане, защото едната линия е с положителен заряд, а другата - с отрицателен. Това вредно влияние не може да се избегне дори и на най-високите етажи на жилищните сгради.
Линиите с вредно излъчване в мрежата на Хартман са широки около 20 см., а правоъгълникът е със страни север - юг - 2 м., и  изток - запад - 2,5 метра.

Според твърдението има точки с размери 20х20 см(в други източници 25х25см) които имат силно положително или отрицателно влияние(зареждане с енергия). Какво би станало ако някой от Вас(имащи способностите да измерват и откриват) всяка вечер си паркира автомобила така, че резервоара да попада в такава положителна зона, която подобно на невидима колонка за бензин да зарежда горивото с оргон?
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 09:51:24 am от Maistora52 »

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 157
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
« Отговор #722 -: Септември 28, 2014, 09:26:11 pm »
Ще имаш известна икономия до час (максимум) след запалването.После, ще отслабне ефектът, отделно, че отдавна ще си напуснал тази зона...а ако си паркирал в "негативна" зона??

Неактивен Maistora52

 • I'm first Omnologist in World
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 1 643
 • Пол: Мъж
Re: Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
« Отговор #723 -: Септември 29, 2014, 08:33:14 am »
Оргонът (прана, чи, ци, ки) е форма на Движение на най-фина материя (вещество, субстанция) и е  сходен по свойства с магнитните и електрическите сили и полета. Няма да сбъркаме, ако го наречем "земна аура" - същото като около човека например...
И не е неподвижна тази Земна Аура - движи се, пулсира, усилва се и намалява... върти се, мести се...
Линиите на Хартман са само опит за нейното обяснение, но според мен твърде примитивен, защото всички тези линии очертават нещо - енергийни въртопи - и те се местят, разширяват, свиват...
Ако на метър над земята имаме "точка" с размери 20х20см, то на 10 метра над земята тези "точки" ще са доста по-големи... На 100м над земята ще са вече 200х200см...
И не са стационарни никъде... така че, не са те основния вредоносен фактор... има къде по вредоносни други...
Проблемът е в посоката на въртене на тези оргонни въртопи... защото те са, примерно като метеорологичните "образувания" - урагани, бури, циклони, смерчове, торнада, имат "око", имат посока, имат възходящи и низходящи потоци... цялата земна наука не може да ги обясни още!

Неактивен Аtos

 • Global Moderator
 • Много Напреднал
 • *****
 • Публикации: 4 157
 • Мисля, следователно...мисля!
Re: Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
« Отговор #724 -: Септември 29, 2014, 12:19:38 pm »
Майсторе, това за вихрите е така, но си има и нещо като "оргонен фон", присъства навсякъде в пространството.Има зони с постоянна концентрация, има зони с по-ниска плътност, нещо като "дупки".
Вихрите си бушуват, движат се и се хранят от този фон.
Съгласен съм, че в зоната на Земята може да се разглежда като земна аура.Присъства обаче и навсякъде в космическото пространство, може би с по-различни характеристики.
Преди доста време на един учен (не си спомням кой и какъв, не ми се рови сега), му хрумнало да свърже на глобуса с линии най-големите градове, центрове на старите цивилизации.
Получила се стройна стереометрична структура, мисля, че додекаедър (дванадесетостен) беше...
Градовете били разположени по върховете му.Тогава свързал и апотемите на триъгълниците с линии.В пресечните им точки открил други, по-малки градове и така нататък...
Изникнала му теория в главата,че това прилича на сложна кристална решетка и предположил, че Земята има някъде дълбоко, по някакъв начин подобна структура.
Сега, ако навържем нещата, картинката е мааалко по-ясна.
Лошото е, че докато официалната наука започне да се занимава сериозно с тези въпроси, няма как да се наблегне на визуализирането на тези енергии.
Представи си реакцията на един образователен министър, ако му предложиш в учебниците по физика (за 6-ти клас например), да включи глава посветена на оргона и земната аура - хахаха :D