Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (115/145) > >>

plaschoka:
icrow, виж къде са ти магнитите. Точно преди изпарителя или след него

icrow:
В момента са след точно защото пречат на стрелката. Иначе разлика дали, като  са на течна или газообразна не забелязах. Магнитите съм ги редил с положителната тясна страна към тръбата по двойки един срещу друг, като съм определил с махало коя  страна каква е. :)

plaschoka:
За сега ще ги оставя на изпарената газ. Като измина повечко километри, за да са по-сигурни резултатите ще пиша отново.

plaschoka:
Здравейте колеги. Никой ли не експериментира? Ето следващите ми резултати, но уточнявам, че паля на бензин и минавам на газ почти веднага, а когато е дори и леко топъл двигателя-директно на газ. Смесен разход 7.7. Днес ходих до София (аз съм от Пловдив)- значи празна бутилка зареждам 20L газ градско из Пловдив-магистралата до София-градско из София-общо 272км. Свърши ми газта и на излизане след КППто заредих от Лукойл 10л. -по магистралата до Пловдив по околовръсното към Асеновград 176км с едно спиране. Само извън градско 5.7-като съм се стремял да не превишавам 110км/ч по околовръсното 80-90км/ч. От Прамиз си купих още магнити и ще пробвам с поставяне и на въздуха. Това е за сега. Успех на всички!

icrow:
И по-зле ли е от колкото на течната фаза?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия