Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото

Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле

<< < (12/145) > >>

gotiniq7:
fokusa e zaradi telefona,6te napravq dr snimka s 2 mp kamera 6toto tezi sa s VGA.Za cenata na Brisk 3 polusa-4 lv ednata,proizvedeni v 4ehiq mislq.Ima li nqkoi deto mu razbira na toq linux-Ubuntu-Hardy Heron 8.04.  uj zadavam BG fonetika p1k ne6te da pi6e na kirilica.Imam i Vista,no ne hva6tam svobodna mreja tuk,i nqma kak s neq

gotiniq7:
Ок. През телефона ползвам нет в момента,и за това имам кирилица. Опитвах с Линукса но не зарежда друго освен us-en та не знам как ще пиша. 1,2 лв на 1 мб в момента

administrator:

--- Цитат на: altium в Август 05, 2008, 12:25:34 am ---Имам ги от преди години, взимани са от стари сметачни машини. Но тези магнити са слаби и не са най-подходящи за целта. По-добре е да се ползват по-малки неодимови, например от pramiz.com. Разстоянието между магнитите може да се съкрати до стойност една дължина, точно като шахматна дъска. Ако магнитите са един срещу друг, силовите им линии са принудени да обикалят много, за да отидат в другия полюс, защото срещуположния полюс им пречи и ги отблъсква. Когато са шахматно разположени, силовите линии минават през процепа между двата магнита и се затварят във външните им полюси.

--- Край на цитат ---
Aз махнах магнитите от хард-дискове и сложих неодимови, от прамиз:
На въздуха сложих 4 от тези
Това е в комбинация с Турбонатор.
Ето как ги наредих

koce93:
Ето и аз се потрудих, да направя това. На горивото сложих 4 броя магнити 25 на 30 мм. и на въздуха 6 броя. Спазих полярноста на горивото S и на въздуха N. За разхода не виждам голяма разлика, но мощноста, като че се увеличи.

koce93:
Добре ще се постарая. Пробвах за PNG, но стават около 700 кб. и не мога да кача повече от една, защото има ограничение за 1000 кб. Не разбрах това ограничение за една снимка ли е или общо за 8?
 Явно е за една снимка до 1000 кб.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия