Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
caduceus:
vesod
Подобно нещо почнах да правя преди време, но нещо се замота работата... Само че без оргонит - концентратор от алуминиева тел 1,30 м. намотана с 30 слоя полиетилен и алуминиево фолио, мислех да я залепя отвътре на пластмасовата броня та като я пече слънцето да зарежда концентратора. Предимствата са че не се вижда, няма да режа капака на колата както във варианта с гъбовия концентратор директно на мотора, има място колкото щеш под бронята... От него с един кабел до въздушния филтър в чиято кутия ще има обемна мрежа от алуминиев тел, за да отдава оргона на потока. Може би с оргонитен кондензатор като във филма ще е още по-добре, защото ще има равномерност на захранването предвид ниския нощен заряд в атмосферата. Ще гледам да го довърша все пак, макар че мързелът дърпа в обратната посока ;D Какво стана с телчетата? Ефект?
Колеги, да поясня защо се занимавам със оргонитното зареждане и на горивото, а не само на въздуха /имаше такива въпроси/. Работата е там, че няма значение кое се зарежда, важното е крайната концентрация във цилиндъра, а дали е от въздух или гориво - все тая. Като се подходи от двете страни резултатът е по-добър според мен и устройствата за постигането му - по-малки по обем
Поздрави
vlindos:
Здравейте,
Реших най-накрая и аз да сложа магнити на колата: 2л ДВГ, разход 15л/100 км. (градско) - би трябвало да се усети след първия резервоар ако има разлика в харча.
Сложих 3 на дебитомера (за въздуха) и 6 на бензинопровода. Магнитите са със сила на притегляне 3.8кг от Прамиз.
Покарах я 200 м. не усетих никаква разлика. Ще видим за в бъдеще дали ще има някакви резултати.
caduceus:
vlindos
Трябва да се привличат с малките страни, не да се отблъскват. Следвай описаната схема на стр. 12 и 13 от темата и ще имаш резултати. Първи признак на успех е вдигането на свободните обороти, нямаш ли го - грешно си ги наредил :)
Поздрави
vesod:
--- Цитат на: caduceus в Юли 30, 2009, 11:11:03 am ---vesod
Какво стана с телчетата? Ефект?
--- Край на цитат ---
:) Сложих аз телчетата и мисля има ефект,но още не съм правил замервания на рахода.
caduceus:
Здравейте колеги,
сложих последния вариант на горивния икономайзер на колата, вдигна веднага 1200 оборота на свободния ход. След пет-шест минути стабилизира на 1000, при старо положение 800 /при предната по-слаба джаджа, a на недрогиран :) мотор бяха около 600/. Сега питанката е да ходя ли да му свалят оборотите в сервиза... :) Като ме питат що е туй нещо дето не е ясно какво е...
Изстисках всичко което можах от технологията с магнитите - тествам отново, засега има добри междинни резултати - над 30%, при геометрични размери на горивната част 14/7/3 см. Почвам да действам по-сериозно и по оптимизиране зареждането на въздуха, с бензина повече не може явно - доста го мъчих. Междувременно изпробвам и системи за зареждане чрез оргонно облъчване или пряк контакт на мотора - при бензина и пластмасовия резервоар ефектът беше в рамките на 0.3 литра икономия /т.е. почти нищо работа/. Като се поорганизирам ще турна тук една галерия с неуспешни и полууспешни устройства да не се трепе още някой по същия път излишно. Малко медицински оргонизатори пък в другата тема, а също и последния /дай боже най-добър/ вариант на икономайзерчето
Поздрави
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия