Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Системи за обработка на въздуха и горивото
Обработка на горивото и въздуха с магнитно поле
moimoimoi:
никой ли не прави опити,или не казвате резултатите?
тогава аз да споделя как е при мен:значи сложих си магнити на бензина и въздуха, и ползвах оргонизиран бензин/от туба/ по схемата на caduceus ефект имаше-около 10% намаля разхода,ефектът почна да се усеща след 700 км,колата има по добра динамика и мощност ,разхода градско ми е 5.5 литра, а извънградско е 4 литра
колата е фолксваген поло 1.1 двигател карбуратор 45 коня
caduceus:
Здравейте всички,
за ентусиастите на "тубовата обработка" да споделя за малко подобрение - при разполагане на картонен модел на ориентирана север-юг пирамида със страна около 40 см непосредствено над тубата времето на зареждане се намалява с около 20%. При пирамида с два комбинирани слоя картон - алуминиево фолио би трябвало да падне с около 40% по предварителни разчети. Сега тествам и конструкция с насочени излъчватели, идеята е да се прати повече оргон към "капана", т.е. акумулатора-туба, за да се насити горивото максимално бързо. Засега дава резултати, като стигна до по-сериозен ефект ще пиша пак.
Поздрави и успехи!
vesod:
И аз да споделя малко.Направих оргонен кондензато от алуминиева тръба Ф55 ,като слоевете навити около нея са 30.
В него поставих и магнити.
Този път направи точно замерване на разхода/сипах 5 л. на празен резервоар и карах до празно пак/ за съжаление ефект нямаше.Разхода ми дойде 5.2 л. и в сравнение с предни замервания 5.3 л. ,тази разлика от 0.1 л. отдавам на грешка при предното засичане.
Също искам да спомена,че мерих температурата в кутиятя на въздушния филтър,оказва се че стига до 75-80C ,което не е добре за магнитите.При мен въздуха се смуче директно над двигателя и няма възможност да постъпва въздух извън двигателния отсек.
Единствения ефек от този мой кондензатор се оказа,че държи с 5-6C по-ниска температура в себе си отколкото е около двигателя.
Поздрави и успехи.
moimoimoi:
aз ползвам феритни магнити ,от сайта на прамиз ги дават че издържат до 250 градуса
аз колата си я настъпвам че е само 45 коня и предполагам че затова икономията ми е само 10%,вече съм минал 1800км откакто съм сложил магнитите и се чувства че колата върви повече от преди да сложа магнитите
да отбележа че колата не е имала никакви проблеми преди поставянето им
caduceus:
vesod
Имаш натрупване, остава да го използваш пълноценно както ти казах :) Изолирай отгоре с полиетилен и тиксо свободния край на тръбата че да не се излъчва навън
moimoimoi
При по-малките мотори се усеща по-слабо, пък и феритите са по маломощни - затова е само 10 %. С неодимови на горивопровода под колата трябва да го докараш до 15-18%. За по-нататък няма да мине без оргонни концентратори и прочее хитринки :)
Поздрави на всички
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия