Автор Тема: НОВИНИ: НАСА укриват НЛО, твърди хакер  (Прочетена 7057 пъти)

administrator

  • Гост
Гери Макинън (Gary McKinnon) е арестуван през 2001г. от звеното за високи технологии на Обединеното кралство, след обвинение в хакване на мрежите на НАСА и американските военни. Гери твърди, че е прекарал две години в издирване на доказателства за извънземни космически кораби и напреднали енергийни технологии. Сега Америка иска да го изправи пред съд и ако бъде осъден Макиниън го очакват 60 години зад решетките.

С наложена забрана за достъп до интернет и точно преди провеждане на съдебното заседание за неговата екстрадацията, насрочено за 10 май, Гери даде интервю за да представи своята версия на историята.

В интервюто Макинън обяснява, че на фона на световна петролна криза и свързаните с нея военни конфликти и лични драми, правителството пази информация за технологии за свободна енергия. Гери разказва още за съществуването на група наречена "Проект разкритие" (The Disclosure Project) която е публикувала доклад с над 400 експертни свидетелства, които обхващат сведения произтичащи от различни източници - от граждански въздушни контролни органи, през радари на военни оператори, до "приятелчета", отговарящи дали да бъде или да не бъде изстреляна ракета с ядрена бойна глава. Има хора, твърди Гери, на които се разчита и които са много отговорни, и всички те са казали "да" на съществуването на НЛО технологиите - да, има антигравитация, има свободна и безплатна енергия, всичките технологии са от извънземен произход, а ние сме пленявали и хаквали космически кораби. На въпроса какво е открил при НАСА, Гери отговаря, че един от споменатите хора е била експерт по фотография, която твърди, че в сграда номер 8 на космическия център Джонсън регулярно, на сателитни снимки с висока резолюция се заснемат НЛО, като данните се сортират в папки с различни функционални наименования. Една такава снимка на нещо сътворено от нечовешка ръка, висящо на фона на хемисферата се е опитал да свали Гери и както споделя той, тази снимка представлява колуминация на всичките му усилия. На въпроса дали осъзнава, че стореното от него е вън от закона, Гери отговаря, че извършеното е в името на морала и че въпреки че сега съжалява, технологиите за свободна енергия трябва да са достояние на обществото.

Неактивен x_name41

  • Стабилен
  • ****
  • Публикации: 925
  • מוזיקה מאריכה את החיים
    • https://www.osram.bg/
Re: НОВИНИ: НАСА укриват НЛО, твърди хакер
« Отговор #1 -: Януари 06, 2014, 08:53:21 pm »
Цитат
Американската компания NVIDIA обявява, че житният кръг в Калифорния е направен по тяхна поръчка

5 януари 2014

Фирмата NVIDIA е обявила вчера, че по тяхна поръчка е направен житният кръг в Калифорния, за да привлекат по този начин вниманието към техния нов процесор Tegra K1.

Можем само да им благодарим, че по този начин привлякоха вниманието на световната общественост и към огромната опасност от Атомната централа във Фукушима!

Цялата статия на английски с видео:
http://blogs.nvidia.com/blog/2014/01/05/salinas-crop-circle-and-project-192/
http://30dumi.com/2014/01/nvidia-pokaza-192-yadren-protsesor-za-smartfoni-i-tableti/