Алтернативни енергоизточници > Nikola Tesla

На какво е откривател Никола Тесла?

<< < (6/12) > >>

vitan:

--- Цитат на: mi68 в Март 30, 2010, 07:40:31 pm ---Прибавям:
1разпространяващ резонанс
2увеличаване на напрежението в стояща вълна
--- Край на цитат ---
По т.1: Прочел съм над 1000 страници на тема Тесла и такова понятие не помня да съм срещал. Аргументация му е майката.
По т.2: Изброявам технологии и изделия, а не анализ на такива. За другото има MAZETO.NET

mi68:
Така е Витане, ако го беше прочел някъде ясно, технологийте щяха да са в практиката и нямаше да тъпчем на едно място. Тези две точки така ги формулирах и по втора точка всичко е ясно използва се пространсвената периодичност или ясно дължина на вълната. По първа точка по-скоро е мое понятие  но тук лежи явлението стъпалната зависимоста на скоростта на разпространение от честотата. Като факт посочвам дисперсията(разлагането) на бялата светлина от призма(конус). Свиване на електромагнитното поле от ефирното налягане подобно на цигарени кръгчета от атмосферното налягане. Трето електрона в атома не трябва да се ражглежда като материална точка(топче),защото ако е така трябва да излъчва електромагнитна вълна,а това не се наблюдава, следва ,че електрона е обект с разпределени параметри подобно на цигарено кръгче. Ясно е ,че при разпространяващ се резонанс(свиване,разтягане) може да се получи енергия.За създаване на цигарени кръгчета ни трябва пулсиращ ток(постоянния и променливия не водят до този резултат).Създаденото от пулсиращия ток кръгче наричам разпространяващ резонанс+честотната зависимост.

vitan:
mi68, :) тази нишка е за статистика, а не за спорове. Няма да споря, въпреки, че с 1/2 от написаното не съм съгласен.

Пишеш, като да ги знаеш тайните на свободната енергия. Лошо няма, но реално проверените фрии енерджи устройства говорят повече.

Да ти се намира нещо за проверка? :)

mi68:
Имам едно инпулсно устройство но няма практична стойност защото работи  като предавател и приемници в усилващ режим с много малка мощност, относително скъпа играчка

Радeв:
http://www.youtube.com/watch?v=B1O2jcfOylU

Тесла какво ли би казал? :D
Как изкарва тез звуци? Мисля си че резонансната честота се модулира в/у нч-то на аудиото.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия