Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Вашите експерименти
Електролизер - експерименти
WoLF:
Много добре се ориентираш, сега на голямата снимка, която си публикувал нарисувай електроните т.е. на около Н сложи по един положителен електрон а на О сложи 2 отрицателни. Ще се опитам да ти го нарисувам с Paint.
WoLF:
Ето не съм нарисувал само стрелките на посоката на движение на електроните но те са ясни отрицателните електрони са към положителната ламела. Сега вече мисля че ви се изяснява на какъв принцип е самият процес. Като си нарисувате стрелките на движение е хубаво да засилите влиянието на привличане но не с допълнителен ток. След като успеете имате вече една разпъната водна молекула която трепти със съответните килохерци в този момент пускате ултразвук (високо честотен звук). и готово.
WoLF:
Този тип връзки са ковалентни и те са най-трудни за разкъсване затова трябва да се съсредоточим върху: химическа оптимизация (електролит)
електрическа оптимизация ( високочестотен ток)
магнитно полева оптимизация
звукова
mzk:
Явно ще има проблем това да се осъществи в електролизер със серийно връзване на клетките.
По принцип съм съгласен с всичко, но малко ме притеснява сложността на финалното изпълнение, т.е.
Ако със 100% ефективен електролизер, от който използваме водорода, след това добавим водна пара и плазмено запалване, и ако от това имаме над 100% ефективност след края на процеса- изпълнението е много по- лесно...
За електролита- 28%. Всъщност преводът, който си качил е от книгата на Патрик Кели - Practical Guide to Free-Energy Devices.
По същата логика може да се използва и лазер. Тони от форума (ако не се лъжа) беше споменал за силата на фотоните...
@WoLF- а реално ти изградил ли си тази система и ако да- резултатите перспективни ли са?
WoLF:
Да имам работещ реактор и в момента работим по създаването на генератор с всичките му измервателни уреди след това ще пуснем редица крайни устройства използващи реактора, които ще бъдат оптимизирани чрез генератора. Реактор - Генератор - Крайно устройство. Работя с един химик, един техник и един специалист по електрониката сега работим по оптимизацията на реактора и сглабяме генератора. За съжеление с електрониката имаме по големи проблеми да решаваме относно МЕГ. Няма инфо а Валери Иванов вече не шерва инфо и нямам никакви скици или работещи репликатори, а чрез МЕГ може да се постигне оптимизация на реактора.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия