Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Ендотермичен реактор GEET на Paul Pantone
Искам GEET
Радико:
Добре бе продължавай да пускаш клипове от тубата скоро няма да успееш да ги индексираш всички. Важното е, че още не си пуснал клип на двигател работещ на бира.
Радико:
Значи бъди сигурен, че колкото и коварен да е този план няма да успее. Повечето хора въобще няма да си направят труда да изгледат всички йлипове. Аз съм един от тях. От друга страна тази тема не е за устройство за икономия или подобряване на ДВГ а за използване на ДВГ за получаване на СЕ. И на мен лично ми се струва, че ти "коварно" продължаваш да вярваш, че е възможно да се получи някакво СЕ от тази простотия. Забрави и за екология. Няма как с тези ниски възможности за следене и управление на процесите да се получи някакъв положителен резултат освен ако не обединят усилията си повече хора, при това с достатъчно познания в необходимите области. Вече обаче има достатъчно доказателства, за пълна липса на желание в тази насока. Аз направих три четири опита все с пълен провал, последния е от преди месец може да го видиш в раздел координация
lda_has:
--- Цитат на: van в Април 20, 2019, 02:27:56 pm ---Имам един коварен план: обучение чрез гледане на подбрани клипове:
докато гледате клиповете, да се разбере, че при GEET-а става въпрос за машина за изкуствена мъгла, която се вкарва с въздуха в ДВГ и понижава температурата на горенето и натам е както обясни Юлиян при неговите горелки с EGR, за да не се повтаря.
--- Край на цитат ---
van това което искаш да ни покажеш сме го разисквали и изпробвали в годините още преди твоята регистрация в този форум. Например вкарване на пара в ДВГ съм го правил през далечната 1976 година. По късно година две започнах да правя и клетки за ННО и всичко замря. След 35 години темата се появи и в този форум и се изписаха много неща които Ти не си чел. Сега те съветвам да спреш да пълниш форума с работи които сме чели и изпробвали, а да седнеш и да прочетеш написаното от колегите. Ако продължиш по същия начин дори можеш да получиш постоянен БАН от Администраторите на форума както се е получавало с други "учители". Препоръчвам ти да се прехвърлиш във другия форум за ННО ако още съществува.
Vector:
Гледам ван се е развихрил !
Но Греши за "малкото" повишаване на ефективността!
общото е, че са ДЕТАНДЕРИ, а не водни!
От AdBluto има полза!
Защото иначе водата мръзне.
А така и отделя повече ПАРИ!
Водата не е задължителна!
Може бензини или бутан, но са огнеопасни.
Дизелите в подводниците, без детандиране на пари са за никъде!
Вече и самолетите.влекачи и др.
Китовете, подмятани за "10-15%" са ментета за разочароване на балъци!
Бабите по селата знаят че в жежки ден ,поръсвайки вода по земята при изпарението й температурата СЕ понижава....
Vector:
ползата от рециркулационното детандиране на ПАРИ:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия