Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата
Кола на вода - обща теория, изчисления на дебитите на газовете
koce93:
Няма как да се пробва. Няма схема и др.
caduceus:
Аз бях дал един линк в др. тема, но нещо се затри на др. ден сайта - що ли... :)
Импелерът е стандартния на Шаубергер от водната турбина за производство на електричество, само че с три рога
Вижте чертежите в края на страницата
http://discaircraft.greyfalcon.us/Viktor%20Schauberger.htm
Не съм го направил още, тествам отделни елементи :)
Например - установих със сигурност, че рогът трябва да е завит обратно на час. стрелка в посока към тясната част /дюзата/. Тогава водата се зарежда със + 4.7 заряд само с преминаване през конусния рог който съм спретнал от рязан маркуч и дървена клечка :) Обратното въртене зарежда отрицателно със същата стойност...
Продължавам с експериментите, обещал съм да правя турбинка все пак :)
Видях сега предния пост, абе що на мен всичко ми е ясно пък на вас не... При толкова детайлно описание не ви трябва схема момчета...
момчо:
хехехе.. ;D
извниявам се за некъдърният въпрос, ама кафенцето къде излиза от тая джаджа ??? ::) ???
прилича повече на изтисквачка за лемончета..
ах.. yeah, whatever.
и как този Торнадо Генератор се върти? не му ли трябва някъв двигател? или може би има монтиран суб-материино-плазмена засмукващ ускорител на мюони и сранични частици дето го продават в Била за 29,98 със отстъпката?
АДМИН тази тема не се ли казва "КОЛА НА ВОДА"... ако не ... да я прекръстим на "КОМБАЙН НА РАКИЙКА".. че онази делвичка дето се спомена много ми напомня за една сливова дето бяхме пили на Абитуриентският Бал на брат'чеда.
caduceus:
момчо
Ян Хус навремето е казал: O, sancta simplicitas...
Вземи та попрочети преди да пишеш глупости - в статията става въпрос точно за водата като гориво /стига да можеш де - защото така като гледам какво говориш - едва ли :)/
http://peswiki.com/index.php/Viktor_Schauberger:_Petrol_%28Gasoline%29_from_Water
Слагам пак линка - за да е по-лесно на хора, които не четат предишните постове
NRG
Благодаря за подкрепата
момчо:
Б Е З К О М Е Н Т А Р, in English. :o
"hear no evil, see no evil, speak no evil".
Vacuus commentary, e Latin. :o
"Si vis pacem, para bellum"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия