Автор Тема: Генератор на д-р Royal Raimond Rife  (Прочетена 228553 пъти)

majorche

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #45 -: Май 10, 2009, 11:34:45 pm »
Здравей caduceus,
ти беше правил доста успешни опита за зареждане на  вода с постоянни магнити, различава ли се качеството на водата при двата метода и ако няма разлика не е ли по удобен магнитния метод/няма нужда от  специален съд , магнитите подържат заряда, а и не се налага да въртим с черпака :) /

vitan

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #46 -: Май 10, 2009, 11:55:39 pm »
По отношение на генератора на Мушмурока (русенския)  – явно има нещо трито, че не схващам логиката да се банва. Генератора на русенската кабеларка съм го дал като линк много отдавна в другия форум. Не е скъп като цяло изделие за качествата които носи. Ако ги състезаваме с този на Гого по точност на изходната честота, мисля че онзи ще бие гоговия „к’ат маче у дуваръ”. А случайно стане обратното, ще се включа в Гоговите фенове  Ако за русенския генератор става дума.

От името на нишката ако искаш махни думите: „генератор на” да остане д-р Royal……….. така го намирам за по-коректно, защото не подвежда.

За какво да работя в екип, като се справям сам с проблематиката, която ме интересува. Само да се караме кой бута масло и кой не? В интерес на истината тук виждам малко качествена инженерна мисъл, а някои хора ги котирате много повече от стойността им по моята технологична мерилка. Но това е по всички форуми като цяло – въпроса за ранговете и маслото. Ако имам нужда аз от помощ – едва ли на вас могат да ви датат такива съвети, каквито аз мога да получа. Поне за това което ме интересува.

„Казвал съм ти, парите НЕ СА ПРОБЛЕМ.” – не са ми изкушение, особено като съм на края на пистата… Ако ми бяха цел, щях да бия тъпана по всички форуми и да си правя реклама със всеки факт, дори и той да ме излага пред тия дето са в час за какво иде реч. В момента се боря с проблематиката (макар вече с отвращение, по причини които не ми се обясняват) – НО СПИРАЧКА НЕ СА МИ ПАРИТЕ ! Просто го минах етапа на големите инвестиции. ТАЗИ МАТЕРИЯ е ЛАКОМА за ВСЯКАКВИ РЕСУРСИ, НО ВЕЧЕ за ВРЕМЕ и КАЧЕСТВЕНА (не толкова количествена) работа.

„Опазването на интелектуалния ти труд също НЕ Е ПРОБЛЕМ.” – няма такъв филм. За теб е по-изгодно да не се аргументирам по темата.

Няма да си губя времето с Беинса. Всеки има багаж да претегля кое колко струва. Това, че дори тук ме изкараха ченге и никой нищо не каза….. е показателно. Но комай вече само това ме разсмива във виртуалното пространство. Но ако някой каже: този е дъновист, щото пише в форума на Beinsa – е те т’ва няма да стане. Без обяснения! А как ще се казва форума – не е моя работа.

”Докато някои се карат, болните хора продължават да страдат.” – преди малко не се ли скара на Мушмурока?

Моята съвест не мога да я купя с пари. А тя казва:
1.   Готова машина.
2.   Излекувани животинки без да им стане нищо, защото и на д-р Райф са му умирали.
3.   Каквото и да реша за трето, то е след първите две.

Ако навремето доктора е излекувал безнадеждно болни, тогава не всеки е имал достъп до съвременните екстри: химиотерапия + лъчетерапия. След такова чудо в последен стадий нямам усещането, че мога да бъда полезен с каквото и да е. Особено в момента. Не мисли, че не съм съпричастен, но не се имам за чудотворец. Турското робство е оказало голям отпечатък върху народа – и той като източния човек има само 2 състояния: зор и рахатлък. А когато човек е на зор се губи едно много важно качество за вземане на верни решения: трезвия ум. Другото е за лична комуникация.

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #47 -: Май 11, 2009, 04:07:02 am »
vitan - съвеста не се купува с пари -така е! Затова нека да гледаме отстрани само?И после да си говорим за съвест?В твоя случай си прав за себе си... такава е системата -само гледаме... и си мрем като пичове!В крайна сметка никой не е тук насила - както аз,така и всички тук.
Дори и нищо да не излезе,дори и да закъснеем с времето - спомни си ефекта плацебо.Дори само затова си струва да не се откажа дори  и при нулев процент надежда!
Запознах се с виртуоз на лазерите във Варна - има цяла оборудвана работилница и е направил невероятни неща.
След изложената молба човека каза че няма никакъв проблем да  направи бленуваната лампа на Райф и безпогрешно разпозна дизайна на рентгенова лампа от 1930 година от пръв поглед.Спомена че и други са идвали с подобни поръчки... От 20:30 до 03:00 се опитваше да ме убеди да се откажа с най - различни доводи по простата причина че нямам никаква база и наистина ще правя отчаян опит за помощ,който граничи с престъпление.
Значи действието е престъпление,бездействието е добродетел.... така излиза.Ами да гледаме удавника как се дави тогава...
Аз самия съм лаик в електрониката.Даже не можах да му отговоря какво напрежение ще прилагаме... Нямах отговор и от какъв материал да са електродите... Натриха ми носа в стил къде си тръгнал на гол тумбак,чифте пищови. Прав е човека... поне що се отнася за мен.
Беше ми демостриран нагледно газов лазер с голяма мощност какви странични ефекти има - ами телевизора си изгуби картината... без каквато и да е видима връзка.
В момент на излъчване се генерират цял букет от честоти и хармоници,нека да се знае че наистина това не е шега работа.
Както и да е - поне има сериозен човек който  ще спази разстоянието от 24 мм. между електродите без проблем.
Проблема е че трябва да имаме датчици с които ще отчитаме какво се получава на изхода... и какво по дяволите наистина става!
« Последна редакция: Май 11, 2009, 04:13:19 am от RUS »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 338
Генератор на д-р Райф
« Отговор #48 -: Май 11, 2009, 09:00:15 am »
majorche
Интересното е че има някаква разлика, макар зарядът да е висок и в двата случая. Магнитното поле явно променя водата структурно по друг начин от завихрянето, ще пробвам и двете едновременно, а може и после да мине през стандартния апарат за жива вода. Защо мисля че има разлика - освен моите си измервания при Шаубергер също срещнах забележка, че освен медта и магнитите катализират оживяването на водата при преминаването през спиралните тръби. Т.е. има съвместно, но не заместващо действие - аз поне така го разбирам. Има данни за други устройства, в които се ползват пак едновременно двете неща с цел синергетично действие. Ще поработя още малко и ще видим...
Поздрави

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #49 -: Май 11, 2009, 12:53:58 pm »
Dex не заблуждавай хората....
Каквато и лампа да вземеш и напълниш с хелий ще имаш лампата на Райф.
Райф е ползвал дефектирали стари рентгенови лампи за своите цели и е работил под  обхвата на рентгеновите лъчи.И  само приложеното напрежение определя дали ще имаш рентгенови лъчи... което е всъщност наистина реалния риск!
В добавка - рентгеновите лампи по принцип са вакуумни!
« Последна редакция: Май 11, 2009, 12:55:42 pm от RUS »

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 409
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
  • Документална видеотека
 • Скайп: zarov_inc
Генератор на д-р Райф
« Отговор #50 -: Май 11, 2009, 08:23:00 pm »
Ще се опитам да взема рентгенова лампа. Ако успея ще опитаме нещо, макар и с автомобилна бобина за първо време.

ppankov

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #51 -: Май 11, 2009, 09:19:45 pm »
Ще се опитам да взема рентгенова лампа. Ако успея ще опитаме нещо, макар и с автомобилна бобина за първо време.

Готин, много внимавай с рентгеновата лампа  :-\
Ако може си намери  прибор за измерване на лъчението, примерно Гайгеров брояч, или сензор за радиация.

Гого, не може ли да говориш с някой онколог, да ти даде ракови проби, по възможност маркирани, така, че да ги виждаш на микроскопа?

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #52 -: Май 11, 2009, 09:34:49 pm »
Ако вземеш изгоряла крушка за осветление имаш 2 електрода и аргон в балона.Ако приложиш напрежение над определен праг получаваш рентгенови лъчи -стига да издържат електродите (всъщност ще се стопят ако го направите което и е замисъла)
Ако се изтегли газа в балона спада прага на емисия на рентгенови лъчи.
Dex дотук няма какво да се мисли - в този смисъл всяка лампа която се продава може да ти докара рентгенови лъчи с подходящото напрежение (стига да не гръмне)

Неактивен gotiniq7

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 409
 • Пол: Мъж
 • Домашен екпериментатор
  • Документална видеотека
 • Скайп: zarov_inc
Генератор на д-р Райф
« Отговор #53 -: Май 11, 2009, 09:44:21 pm »
Има един автобус от старите, дето правеха мобилни прегледи преди години. Уговарям един вътрешен човек да я свали. Точно такава лампа трябва да е, пълна е с водород и хелий. До 2000 волта не би трябвало да има опасно лъчение. С електрониката сам няма да се справя.

vitan

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #54 -: Май 11, 2009, 09:54:00 pm »
Ето конкретна помощ – случай как се бори рак с дух и диета: http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9822590#9822590

Dex

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #55 -: Май 11, 2009, 10:03:39 pm »
Ето конкретна помощ – случай как се бори рак с дух и диета: http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9822590#9822590
Аз пък познавам лично първия човек в България излекуван от рак на мозъка с Антималигноцит и неговата майка,която със същото лекарство  се е излекувала от рак на матката. Първия човек е момиче, сега на 19 години. След като са я излекували, майка и е привиквана в КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ, като престъпник и са я разпитвали, защо е излекувала дъщеря си с неразрешени методи. Дано това ви даде повод за размисъл в какъв свят живеем. Нали господин зелени чорапки?

ppankov

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #56 -: Май 11, 2009, 10:09:59 pm »
Има един автобус от старите, дето правеха мобилни прегледи преди години. Уговарям един вътрешен човек да я свали. Точно такава лампа трябва да е, пълна е с водород и хелий. До 2000 волта не би трябвало да има опасно лъчение. С електрониката сам няма да се справя.
Знам ги тези автобуси, навремето и мен ме преглеждаха в такъв:)

Виж какво казва Гого:  излъчването му е няколко десетки пъти по малко от рентгеновия апарат, дори и по малко от монитора му...
Според мен, дотук са много важни две неща:
1. Маломощна лампа за излъчвне.
2.Достатъчна честотна пропускливост на лампата за указаните честоти.
Излиза, че за лъчевото електричество, материята, трябва да се "побутва", а не да се "изстрелва"  с големи мощности, в радиационния спектър.
Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
После директно на предметната масичка, да видим как трепе микробите :) 

« Последна редакция: Май 11, 2009, 10:14:47 pm от rebel »

Dex

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #57 -: Май 11, 2009, 10:29:09 pm »
Цитат
Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
После директно на предметната масичка, да видим как трепе микробите Усмивчица 
Ей, тъкмо те бях отписал и взе, че каза нещо добро. Това го имам готово с 16 светодиода за светотерапия, но не са инфрачервени, а са оранжево червени. Казват имали добро проникване в тъканите. Смятам, че трябва честотна модулация, а не амплитудна.

ppankov

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #58 -: Май 11, 2009, 10:34:30 pm »
Цитат
Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
После директно на предметната масичка, да видим как трепе микробите Усмивчица 
Ей, тъкмо те бях отписал и взе, че каза нещо добро. Това го имам готово с 16 светодиода за светотерапия, но не са инфрачервени, а са оранжево червени. Казват имали добро проникване в тъканите. Смятам, че трябва честотна модулация, а не амплитудна.

Добре, покажи да видим.
И защо честотна модулация а не амплитудна? Смятам, че амплитудната се постига по лесно.

Неактивен GMG

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 481
 • Големите неща се раждат в малките часове!
Генератор на д-р Райф
« Отговор #59 -: Май 12, 2009, 12:09:33 am »
Цитат
Напоследък ми се върти идеята, от 4 или 6 броя инфрачервени диоди, направо амплитудно модулирани по зададената честота...
После директно на предметната масичка, да видим как трепе микробите Усмивчица 
Ей, тъкмо те бях отписал и взе, че каза нещо добро. Това го имам готово с 16 светодиода за светотерапия, но не са инфрачервени, а са оранжево червени. Казват имали добро проникване в тъканите. Смятам, че трябва честотна модулация, а не амплитудна.

Добре, покажи да видим.
И защо честотна модулация а не амплитудна? Смятам, че амплитудната се постига по лесно.


   По принцип, амплитудната модулация е по-трудна в
схемно отношение. ;)
 Но и двата типа модулация си имат своите преимущества.
При честотната, носещият сигнал е не-променлив...
т.е. колкото е захранването, само се мени коеф. на
запълване на модулиращият сигнал.