Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

<< < (75/87) > >>

VITAN:
Нещо платинирането на волфрама ми зависна. В краен случай ще се пробвам аз, но тук си требе знание и най-вече опит. Ако някой има в повече по темата и му се търка "клавира", да драсне нещо.
То и в нета има инфо, но това като резервен вариант.
Ще е по-радостно, ако има някой по тази територия, който наистина се занимава с такива неща.

Радико:
Преди време правихме едни кабели в едно предприятие в Ботевград. Те се занимават с галванично платиниране.  Произвеждат разни датчици за коли основно ламбда сонди. Имат три завода в България.
Еи тия:
https://www.sensata.com/ 

VITAN:
Въпросът е, дали ще им се занимава с единична поръчка... Ок, кой какво се сеща и има муза - да драсне някой ред.

Радико:
Ако имат някакво развойно звено занимаващо се с нови разработки и изследвания имаш шанс да ти го направят. Ако само купуват разработките от други фирми няма шанс.  Мога да ти дам още един нишан за търсене на връзка с тях, тои е тов, че собственика на "Сенсата" и на "Веолия" е един и същ. Веолия е собственик на Софииска вода и на още няколко водоснабдителни дружества.
Желая ти успех. В подледно време богаташите си падат по такива методи за подобряването на здравето и живота, така че действай. Не се знае от коя трънка ще изскочи заека.

VITAN:
Нямам особени надежди на големи фирми, много съм им дребен.
А изобщо няма да им се обяснявам за какво ми трябва.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия