Автор Тема: Генератор на д-р Royal Raimond Rife  (Прочетена 312006 пъти)

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Генератор на д-р Райф
« Отговор #15 -: Април 29, 2009, 07:47:19 pm »
mushmurok555
Форумът беше много културен и толерантен доскоро - по точно докато не се появи ти... Я го давай по-кротко, щото Гого55 се е доказал тука с някои неща които работят на практика, а от теб не сме видяли още нещо полезно... Повече търпимост и уважение моля, за да не изпростява и това място като някои други!

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #16 -: Април 29, 2009, 08:40:32 pm »
Уважаеми колеги,съграждани,съфорумници -спрете с тъпите обвинения кой какъв бил и откъде се взел! Не е конструктивно - разберете го!
Нека да има критика и нека тя да е конструктивна! Не искам да чета точно тук празнословни приказки и дебати!
По темата:
Роял Райф гениално е  прозрял простичката истина че за МЕХАНИЧНОТО разрушаване на патогенни микроорганизми и вируси е необходима двойка честоти кратни една на друга които да са в резонанс с избрания вирус или бактерия.
Едната е нискочестотна - в повечето случаи аудиочестота(ако не се лъжа) другата е високочестотна в диапазона близък до рентгеновото  излъчване.
Толкова прост е принципа че няма на къде повече -това е.
Въпрос на подход е кой по какъв начин технически погледнато ще приложи въпросния принцип и подходящите честоти.
Дали ще е с два,четири или 15 електрода - не е важно -това са подробности.Важен е крайния резултат.
А който иска ще се спре на оригиналния метод - комбинация от високи честоти генерирани в лампата на Райф (пълна е с хелий с 12 мм. живачен стълб като налягане,електродите са с точни размери и ъгли един спрямо друг) в комбинация с нискочестотен модулиран сигнал.
Стига празнословие МОЛЯ!Не е конструктивно - запомнете това!
P.S. В повечето случаи имам глава на раменете си и лесно мога да преценя кое е фалшиво и кое не! Не е необходимо някой да ми казва кое какво е!
В случая това е голямо откритие,но не бива да се отрича че за съжаление има и голям потенциал като оръжие -помислете сами защо го казвам!
« Последна редакция: Април 29, 2009, 08:46:06 pm от RUS »

Dex

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #17 -: Април 29, 2009, 08:57:47 pm »
Цитат
Роял Райф гениално е  прозрял простичката истина че за МЕХАНИЧНОТО разрушаване на патогенни микроорганизми
Какво имаме при 100 Hz,  какво при 30 000 Hz, какво при 1,6 Mhz.? Kак се наричат тези трептения и какво предизвикват върху материята?

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #18 -: Април 29, 2009, 09:22:39 pm »
Ами ако и едните и другите са прави?
Да разсъждаваме малко!
Ако се настроят 2 запера -единия на ниска,другия на висока честота аз мисля че в крайна сметка ще има същия резултат - механично разрушаване на патогените.Не е важен техническия подход,важен е принципа!
Защо е необходимо някой да затапва друг където и да е?За какъв дявол трябва типично по балкански да си мерим да не казвам какво...
vitan четох  форума bgaudio и имам представата че си доста навътре в материята.Това което си постигнал е страхотно и много хуманно!
Ще повторя съвсем простичко думите си - при лампата на Райф се търсят определени честоти които да имат добра проникваща способност в човешкото тяло.
Това което написах по-горе е че лампата има възможност да достигне честоти близки до рентгеновия обхват - това е само пояснение към горния мой пост.
С целия респект към твоя труд и познания най-учтиво ще те помоля да четеш по-внимателно.Нищо лично...  :)
« Последна редакция: Април 29, 2009, 09:35:52 pm от RUS »

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #19 -: Април 29, 2009, 09:58:18 pm »
Dex,не мога да коментирам такава слабоизследвана материя.Напоследък все повече се коментира вредата за човека на различни високочестотни уреди в нашия бит.А именно:електронно-лъчевите тръби,GSM,микровълнови печки и др.Въведоха се строги критерии в този смисъл и мисля че има наистина нещо гнило в честотите по принцип.Известен ви е също и ефекта на инфразвуците върху поведенческия модел на човека и особено при животните.
Мога да споделя само подозрението че заперите (според горния ред на мисли) действат горе долу като химиотерапията в много по -смекчен вариант.
Това твърдение не мога да го докажа по никакъв начин,това е само една хипотеза и мнение от моя страна.
На 50 см. от мен работи рутер на 2,4 GHz и в някакъв смисъл си имам смутител на честотния ми покой и здраве- и го заглеждам с все по-мръснишки погледи  ;)
« Последна редакция: Април 29, 2009, 10:00:20 pm от RUS »

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Генератор на д-р Райф
« Отговор #20 -: Април 30, 2009, 09:59:29 am »
Ако ми позволите един коментар... Подозирам, че механичният ефект при разушаването на гадинките не е прост резонанс. Защо си мисля така:
1. При Райф имаме две честоти, едната висока - носеща, а втората ниска - вероятно модулираща, в медицинско устройство. Това веднага ме сеща за ринга на д-р Джани Дотто /има тема тук с достатъчно инфо, който не знае за какво иде реч/. Там имаме пак две честоти, едната висока, другата ниска - самополучени в резултат на топлинния стрес. Т.е. - естествен процес на създаване на "меко" лечебно магнитно поле от нов тип.
2. Сещам се и за Джон Уорел Кийли, който чрез звук е правел освен левитация, дезинтеграция , т.е. разрушаване на молекулно и атомно ниво на твърди тела. Това обаче не е бил просто звук... Защото когато друг го е произвеждал със същото устойство, резултат няма  :) А като го пипне Кийли по рамото - има... Човекът за секунди е прокопал тунел в здрава скала чрез дезинтеграцията и - просто се е разсипала в прах, устройството му в крайния си вариант е било с големината на джобен часовник...  Това са факти.
3. Същото нещо с пипането го правят и майсторите на "ли конг джинг" - празна сила, това е боен метод за дистанционно управление на противника  :) Като излъчат сила, човекът се търкаля или отблъсква най-общо казано. При допир с някой който не може да го прави и насочване срещу друг - опа, и той почва да може, енергията се предава през него.
Какво следва от всичко гореказано? Имаме една биоенергийна система със естествен заряд от оргон като човека например. Избираме си целта, да речем някой по-гаден бацил дето ни е подразнил  :) Модулираме полето с резонантната честота на облъчвания обект.  Дали модулацията е чрез звук или микровълни, вероятно няма значение, Кийли е ползвал механични сирени щото тогава преди 130-40 години това е имало като техника, Тесла - електрически радиантни лъчи, Райф - светлина и един Бог знае какво точно. Гаранция че и при тримата има радиант или оргон, който се модулира - дали Райф го е знаел или просто е бил практик, попаднал на ефекта - не е ясно.
Така. Пускаме модулирания сигнал, получава се биоенергиен резонанс - не механичен!!! /на някой може да е изгодно да го изкарва механичен, за да води по грешен път бъдещи изследвания в тази насока, но истината винаги изплува накрая. А може и да е механичен, но вследствие биорезонанса със жизнената сила на човека/. Резултат - гадинката мре и имаме здрав вече организъм. Райф обаче подхожда избирателно към проблема - мори ги по видове - един по един със съответната честота, а това на мен лично не ми допада, защото е частен случай на лечение. Д-р Дотто е решил нещата радикално - трепе ги наведнъж всичките   ;D
Поздрави       

smsi-h

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #21 -: Април 30, 2009, 10:18:24 am »
caduceus,

  В горния си пост не пропускаш ли най-важното, а именно: участието на съзнателната представа/конструкция/образец/модел/програма при създаването/унищожаването на материята без никакво значение дали тази представа/конструкция/образец/модел/програма предизвикана от съзнанието на човека, или съзнанието на машината, или съзнанието на безплътна/нематериална за нас /разбирайте повече от 3D - нагоре от 3D/ същност. Каква е формата на инициатора няма значение, важен е предизвиканият ефект! Важна е й целта, която се търси. Тя може да бъде за създаване или за унищожаване.
  Специално за тези неща и как в действителност става създаването/възникването на материалните частици е обяснил в първите си две книги Дейвид Уилкок, като е обединил няколко малкоизвестни научни теории и доказани факти, а също и глобалните тайни на езотеричните науки, които пък твърдо се пазят от показ пред мнозинството. Става дума за петте платонови тела, осемте основни плътности на Вселената, на базата на които в древността е създадена музикалната гама и още много, много...

  Между впрочем, инфото ти за Джани Дотто /май италианец/ е интригуваща. Дай линк.

Неактивен caduceus

 • Експериментатор
 • Много Напреднал
 • ***
 • Публикации: 1 347
Генератор на д-р Райф
« Отговор #22 -: Април 30, 2009, 11:11:43 am »
Мушмурок,
нямам намерение да се заяждам с тебе ако така си го разбрал. Просто ме подразни, а и не само мен като гледам, начинът по който се вкарахте в дрязги и детски закачки с Гого. Тия неща във този форум не са практика, хората са много любезни и толерантни - затова и аз съм тук. Тонът нещо се променя към по-лошо - и то не от Гого... Та гледай си схемите и като направиш нещо на практика с Райф и имаш желание да го споделиш - ОК. Празни приказки дал Господ! Гого с неговата 50% практическа автотермия, описана обстойно във форума е дал насока за работа на всички интересуващи се от проблема, а ако пък става дума за мене - виж темата за обработка на горивото с магнитно поле, също имам някакъв принос. Това е целта доколкото съм схванал на тоя форум - да се обсъждат практически резултати с общочовешко значение, а не да се джафкаме по детски. Никой не е съвършен, може и да грешим понякога, но си признаваме и не съм забелязал да има от активно пишещите досега някой който да звучи като талибан  :) Или хардлайнер... Райф - та Райф! Я си погледни по-далече от носа, има и други неща по света - и ако искаш да си водиш войните от др. форуми тука - ще е без мене. Поне прочете ли какво писах за биорезонанса? Тогава ще си наясно дали знам нещо по въпроса. А Райф не ме интересува, има далеч по-добри методи - и не ме питай какви, щото съвсем ще си помисля че не четеш, а само пишеш тук.
Айде със здраве     

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #23 -: Април 30, 2009, 01:15:33 pm »
mushmurok555
 мисля че никой тук няма право да казва кой да е тук и какво прави тук - форума е публичен и факта че ти четем глупостите (до момента не си казал нищо съществено освен да плюеш наляво - надясно по най-безогледния начин) значи че всеки е добре дошъл -дори и с идеята да следи развоя на нещата които го интересуват.Затова за последен път ще те помоля най-учтиво да не се заяждаш с когото и да е.Ако не си съгласен със схема,идея -това значи че имаш готови такива които се очаква да споделиш с участниците тук.В общи линии това е - нищо лично!

gomi

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #24 -: Април 30, 2009, 05:01:38 pm »
" Които знаят, не говорят.
Които говорят, не знаят."
 Дао Дъ Дзин

PET3

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #25 -: Май 04, 2009, 11:26:18 am »
Филмът пак дава грека. Не може да се дръпне. Тъкмо щях да питам от къде да си намеря изтински научни статии и изследвания свързани с биомагнетизма и попаднах на тази статия ;)

PET3, прочети малко повече за правописа!
Относно филма: Ще се погрижа да е качен на основния сървър/архив филми в сайта www.mazeto.net и да работи като линк.
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 08:41:44 pm от altium »

ppankov

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #26 -: Май 08, 2009, 10:34:22 pm »
Гого,
можеш ли на прима-виста да дадеш някои направления за конструирането на лампата на Райф?
Аз си представям нещата по следния начин : прожектор, натриева лампа с баласт за палене, работещ на 380 волта/500 вата, променливо напрежение , баласта се клати от мощен транзистор - биполярен или полеви, на драйвера  на транзистора се подава определена честота, примерно от генератор. 
При описания прожектор, фабрично зададената честота е 400Хц, при честота под 100Хц се забелязва видимо мигането на лампата.

ppankov

 • Гост
Генератор на д-р Райф
« Отговор #27 -: Май 09, 2009, 12:02:06 am »
Dexi, започваш да ми ставаш любимец вече :)
Предлагам ти следното : направи репликция с рентгенова лампа и го тествай на себе си  ;D
после ни покажи резултатите...върху кожата си  ;D
Недей, не прави нищо , това е черен хумор !!!
Виж сега, изчети до тука всичко написано за Райф, осмисли концепцията и тогава прави заключения :) Само преди малко в темата за запера, зачеркна теорията на Райф...
Виж какво е написал Гого :
"След това моднах генератора като увеличих максималната изходната честота от 10МХц до 25МХц., и следващата стъпка беше лампата тип раиф която да работи със плазма като целта е да се регулира честотата на плазмата.Направих и лампата,минах в продължение на месец изледване за ренгеново излъчване при светкане на лампата,нивото на гама и бета лъчи е под допустимата норма,и е до два пъти по малко спрямо това което измервам от монитора си тип плазма,и десетина пъти по малко от това, което измервам от ренгенов апарат в болница."
Между другото, натриевата лампа е газоразрядна :) използва се за освтление на големи площи, има дълъг живот и осигурява доста широка гама на лъчение в светлинния спекър, а и светлината от нея е безопасна.
Разбира се, плазмена лампа е най добре, но докато стигнем до такава, ще трябва да тестваме с нещо което е по щадящо от рентгенова тръба примерно :)

Неактивен RUS

 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 336
 • Трябва ни БЕЗПЛАТНА енергия.
Генератор на д-р Райф
« Отговор #28 -: Май 09, 2009, 12:26:16 am »
Добре казано rebel!
Dex, Райф не е бил куха лейка и ако не беше неговата идея едва ли щяхме да спорим в този форум.
В крайна сметка човека е направил много опити и вариации в конструкцията.Придържаме се към неговата версия по простата причина че не можем да измислим друг вариант.Поне засега.
Ако имаш други идеи и предложения -давай ги насам!Но МНОГО ВНИМАВАЙ с материята,защото не е шега работа!
rebel уместно се пошегува с теб!
Аз самия живо следя темата защото наша прителка се бори с рак в последен стадии с разсейки.Подоложена е на химиотерапия + лъчетерапия (пълен кошмар)
Dex нали разбираш че някои хора в БГ просто нямат време за умуване и спорове...трябва им АЛТЕРНАТИВА!

Неактивен miromad

 • Експериментатор
 • Сериозно Активен
 • ***
 • Публикации: 466
Генератор на д-р Райф
« Отговор #29 -: Май 09, 2009, 03:24:10 am »
Ето два торента с видео за Райф. За втория има превод.