Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Генератор на д-р Royal Raimond Rife

(1/85) > >>

gotiniq7:
http://rife.hit.bg/
http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=278
http://www.rife.org   
http://www.rife.de   
http://www.holman.net

Д-р Роял Реймънд Райф е роден през 1888 г. Лекар, биолог и физик от Сан Диего, САЩ, смятан от мнозина за най-разностранния гений, живял някога. Енциклопедичността на неговите познания и умения е действително впечатляваща. За научноизследователската си работа и постиженията си той получава 14 награди и титлата "почетен доктор" на университета в Хайделберг!
Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.

През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.

Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.
Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.

За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".

На 20 ноември 1931 г. в имението на д-р Милбанк Джонсън в Пасадена 40 най-изтъкнати медицински специалисти от САЩ се събират на банкет, организиран в чест на д-р Р. Райф под мотото "Краят на всички заболявания". Но само няколко години по-късно всички тези хора ще "забравят" и изобретателя и това събитие.

RUS:
От скромния опит който имам по темата мога да отбележа,че само тръби под вакуум стават източници на рентгенови лъчи.При лампата на Райф имаме газ хелий във вътрешността.

Аз за всеки случай бих искал да добавя малко инфо за честотите, които се ползват за убиване на микробите:
http://www.rife.hit.bg/
http://altered-states.net/barry/newsletter135/frequecies.htm

Намерил съм потенциален желаещ, който има опит с направа на светещи реклами като страничен бизнес, а иначе си е практикуващ лекар (странна комбинация - дори и в моите очи). Идеята е да се намери човек с достъп и опит  до съответните материали и машини за направа на лампата на Ройф.

Някакви идеи от всички съфорумци?

gotiniq7:
Напрежението на електродите достига 50 волта при мен, намалявам сигнала от пц-то до към 12 волта. Ползвам парчета плат намокрени със солена вода, и при повече волтове усещането е яко  ;D. Следващата стъпка е лампата, но нямам идея как работи. Метода е контактен, засега.

EDM electronics:
Здравейте на всички!

Пришълец съм от един друг форум, този в който се обсъжда първоизточника на това откритие което някои са си го присвоили като Кларк например, представяйки нещата от свое име в книгата си, при условие, че доста преди нея един д-р. на име Райф е направил това откритие за резонанса на микроорганизмите, в разрез с основния закон на вселената " Закона за резонанса", според който не само микроорганизмите трептят, но и мислите, думите и делата - с определена резонансна честота.

Но няма да задълбавам на дълбоко в тази философия, само ще вкарам разяснение за тези, които все още са неориентирани, за да не останат излъгани или разочаровани от неоправданите си очаквания от "ЧУДОТО НАРЕЧЕНО ЗАПЕР И НЕГОВИЯ СЪЗДАТЕЛ, ИЗОБРЕТАТЕЛ, В КОНСИЛИУМ С ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЕЛЕКТРОННИ МАЙСТОРИ НА СЛОЖНИ СХЕМИ В СВЕТА С ЧИПОВЕ С ВИСОКА СТЕПЕН НА ИНТЕГРАЦИЯ И ТОПОЛОГИЧНА СЛОЖНОСТ ТАЙМЕРИ 555, А ИМЕННО ХУЛДА КЛАРК И СИН".

Куп хвалби и чудеса се разнасят тук за това чудо запера, как лекува ревматоиден артрит, левкемия, и какво ли не, ама някой чел ли е какво казва откривателя на тази технология д-р Райф, изопачена в този й вид, действа ли тя или не. Ще Ви пусна следващия път превод от д-р Райф. Самият аз се занимавам от известно време с темата, което включва най-вече проучвания за технологията, и моят граждански дълг е да изразя мнението си и опита си в тази връзка за да предупредя тези, които се нуждаят от някакъв вид алтернативно лечение, че ще останат разочаровани от резултатите от Запера.

Имам перфектен Запер от доста време, представлява ДДС генератор с регулируема амплитуда. имам и известни здравословни проблеми които исках да разреша като повечето от тук интересуващите се със Запера. И какво мислите......, при условие, че го имам дали не бих опитал и аз да си помогна ?  И знаете ли какво установих, при доказана инфекция, направена в медицинска лаборатория, след установяване на причинителя и третиране с прословутото устройство се установи следното: Запера не можа да унищожи дори банална бактериална инфекция, камо ли да говорим за вирусна инфекция.

Д-р Райф е отдал 30 г. от живота си за изследване със своя микроскоп на резонансните честоти на най-опасните микроорганизми, а някой от Вас зададе ли си въпроса КАК тази фирма "Хулда Кларк", развиваща един хубав бизнес с продажба на генераторчета - таймери, е разбрала какви са резонансните честоти на микроорганизмите, сравнявал ли е някой с честотите на Райф - НЯМАТ НИЩО ОБЩО.

Та в тази връзка и някои други тук, в този форум, като Кларк се опитват да си правят реклама на "сложната продукция" и да я продават, по-скоро да продават празни надежди на не добре запознати с темата.

Оставям изводите на вас!!!

Тук посочвам форума в който се дискутира истинската технология която Кларк е присвоила от д-р Райф, само че с една голяма разлика - НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАПЕРИ А ЗА НЕЩО КОРЕННО РАЗЛИЧНО: http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3897&postdays=0&postorder=asc&start=0---------------------------------

smsi-h:
mushmurok555,

Като си почнал, кажи за какво иде реч в тези твои думи:

--- Цитат ---Д-р Райф е отдал 30 г. от живота си за изследване със своя микроскоп на резонансните честоти на най-опасните микроорганизми, а някой от Вас зададе ли си въпроса как тази Кларк, развиваща едИН хубав бизнес с продажба на генераторчета - таймери е разбрала какви са резонансните честоти на микроорганизмите, сравнявал ли е някой с честотите на Райф - НЯМАТ НИЩО ОБЩО.

Та в тази връзка и някои други тук, в този форум, като Кларк се опитват да си правят реклама на "сложната продукция" и да я продават, по-скоро да продават празни надежди на не добре запознати с темата.

Оставям изводите на вас!!!

Тук посочвам форума в който се дискутира истинската технология която Кларк е присвоила от д-р Райф, само че с една голяма разлика - НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАПЕРИ А ЗА НЕЩО КОРЕННО РАЗЛИЧНО:

http://www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3897&postdays=0&postorder=asc&start=855

--- Край на цитат ---

Ми това 58 страници!!! Всички сме любопитни и нямаме търпение да ги прочетем всичките. Кажи ни, за какво става въпрос? Моля те!!! :) ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия