Животът- начин на употреба! > Екология
Прибори за измерване на геопатогенни излъчвания
mi68:
Искам да предложа детектор за скаларна вълна. Това е резонансна бифилярка тип Тесла. Констатирах изменение на резонансната честота с 2кХц. Единият ден е 320кХц след два дена посъщото време на същото място 318кХц. Това показва непрекъснато движещата се природа. Тогава имаше пълнолуние.
caduceus:
Така е, лунните фази влияят. Също и важните дни - равноденствие, подреждане на планети в линия, затъмнения и прочее. Благодаря за идеята
Поздрави
vitan:
--- Цитат на: caduceus в Януари 01, 2010, 11:55:19 pm ---Така е, лунните фази влияят.
--- Край на цитат ---
До колкото имам немалък опит с честотни генератори (особено RC) си мисля, че температурната разлика за тия честоти, ако е била 2 кHz си е направо за завиждане. Все пак тия дни имат доста температурни разлики...
За да се оттласне човек към Луната, добре е да има здрава почва под краката си. Не знам да има бифилярки с почти нулев температурен коефициент на паразитния капацитет между намотките.
mi68:
Вместо вайкане материята трябва да се разработи. Тук говорим за явление подобно на Фадинг при радиовълните, а не за температурни явления. Капацитета в резонансна бифилярка е РАЗПРЕДЕЛЕН И ГАЛВАНИЧЕСКИ свързан за това хваща измененията в ефира и геопатогенни точки по земята. Най-вероятно трябва две бобини да са включени диференциално за да се избегнат смущенията на ефира и температурата.
П.П. Сетих се друг вариант, излъчва се електрогравитационна вълна от безиндуктивна бифилярка към земята и втора резонансна бифилярка приема напрежението, то се детектира и оператора прави количествена преценка по отклонението на уреда.
vitan:
:) Остана да различиш отражението от заровен метал ли е или от геопатогенна зона 8)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия