Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Ендотермичен реактор GEET на Paul Pantone
Вартбург353W с GEET Pantone
Joro:
Благодаря Ти за предложението!
Малко го изпреварих- предложиха ми мерцедес 190е за 1500 лв и го взех. но с радост мога да Ти помогна, стига да съм от полза.
Вартбурга го спирам от движение, въпреки, че ми доставя голямо удовлетворение и ако е живот и здраве ще ипробвам този реактор на мерцедес. Във френските линкове има разработки с мерцедес- ще потърся контакти.
Още веднъж- благодаря за предложението!!!
Joro:
Видях нещо подобно на фабрично монтирана газова уредба- монтирани са и автоматични клапи на въздушния филтър- мисля. че може да се намерят в магазини "Конрад". по поръчка.
mzk:
--- Цитат на: "altium" ---Чакаме с интерес резултатите.
Joro, какво мислиш по идеята газът от реактора да се компресира и после с инжекторна система да се подава в двигателя. Управлението ще се направи елементарно и евтино - ще се следят обороти и вакуум.
Мога да пожелая само успех!
--- Край на цитат ---
Полу-моноинжекцион :lol: Идеята е много готина- за постоянно подаване на газ.
Току що бях при Жоро. Вартбурга върви чудесно. Много е пъргав. Конструкцията е сравнително проста, т.е. освен реактора, който е заварен за тръбата на изходящия колектор, други особени промени няма. Т.е.
Изпарителя е директно върху тръбите на изходящия колектор- не е нужна никаква модификация. Има "разширителен съд", в който седи течността на изпарителя. Жоро го е направил с електрически клапан.
С разход на "смес"- било то вода със спирт или друго- около 1 л на 100 км.
Тъй като парата от изпарителя е достатъчно- част от нея се подава към реакотра, а другата- към въздушния филтър. Там е монтирана допълнителна свещ за йонизация на въздуха. На въздушния филтър са закачени няколко магнита- по кръга.
Отделно- на входа на карбуратора е монтиран турбонатор. Турбонатори има и на края на гърнетата.
hondaax1:
Joro,
Много съм заинтригуван от успеха с прилагането на GEET. Мога ли да те помоля да се срещнем някъде, за да го видя на живо, и да ми отговориш на първо време на някои въпроси, които ме интересуват, за да започна работа по инсталирането на многогоривния процесор на моя двигател.
1. Каква е приблизителната цена на вложените материали.
2. Какво е приблизителното време за изработка и инсталиране.
3. Какви трудности си срещал с изработката, инсталирането и намирането на части за процесора?
Това ми е необходимо, за да знам дали въобще да започна... :)
Благодаря предварително, ще чакам отговора ти с нетърпение!
И много бих се радвал да се срещнем, за да го видя приложен.
Ето и номерата за контакт:
GSM 0889438015 - баща ми (Николай), който е инж. по ДВГ (навих го да помага)
GSM 0885131108 - моят мобилен, казвам се Йосиф.
Joro:
Благодаря!
Няма проблеми! Ще Ви телефонирам за да се уточним.
Целият монтаж на реактора ми излезе около 5-60 лв. За заварките не съм плащал- може би и с тях ще
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия