Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Некоректно обслужване от Комет Електроникс

<< < (2/2)

nitric:
Ооо това е доста сложен вариант, по добре върви направо на каса в банката, в която им е сметката и им ги внеси по сметка с основание - "авансово плащане от еди си кого си"!

krasyo7701:
Kолеги забравих да спомена че като прочетох писмото и разбрах че трябва да плащам по банков път много се ядосах и го изтрих без да си запазя IBAN номера. Реших че ще мога да поръчам същите елементи от някой от другите онлайн шопове но уви  :(, търсих при най - известните доставчици на електроника но  един от чиповете не го предлагат никъде. Наложи се да пиша писмо до Комет в което  поисках отново да ми изпратят IBAN -а. Днес обаче видях че не са ми отговорили и се обадих по телефона директно в центъра за поръчки, обясних им какъв е проблема те направиха справка и ми отговориха че не е проблем да ми ги пратят по SPEEDY.

MarioBros:
Интересува ме, понеже това е от скоро, дали има същия проблем когато купувам с наложен платеж и искам фактура на фирмата?
До сега не съм имал проблем от 2 месеца не съм поръчвал нищо, криза няма поръчки.  >:(

krasyo7701:
Mario не мога да ти дам точен отговор, не знам защо така се беше получило, най накрая ми доставиха поръчката и от тогава не съм поръчвал нищо.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия