Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Електромобилите - неизгодно или екологично чисто
mzk:
Здрасти goodyy,
Предполагам съм говорил за зареждачката на watkykjy1. Сформира се една затворена група (b-hex) в yahoo, където и Боб Бойс трябваше да спуска информация, но се оказа пълен фарс. Нито компетентни потребители, нито информация от кухнята. Само се мернаха 2-3 човека, които явно бяха репликирали установката без резултат. Поради този факт напуснах групата няколко месеца след като ме бяха одобрили.
Последното развитие по въпроса е, че сега се събират дарения, за да пусне watkykjy1 проект с отворен код. Първия етап е за 5000$ и са почти (а вероятно са вече) събрани. Въпрос на време е да видим дали ни ментят (и аз дарих няколко долара за каузата ::)).
Поради това извадих електрониката и днес и вчера си поиграх, 3 дефазирани във времето правоъгълни импулса. За сега нямам положителен резултат, допуснал съм две грешки, при измерването и при свързването на елементите, но утре може да ги отстраня. Взех, че изгорих и трафчето, та ще търся заместител.
Междувременно се натъкнах на нещо интересно - при мосфетите при мен се получава доста сериозно звънене, ако не са долепени до драйвъра, а при hex контролера, който watkykjy1 показва, транзисторите са изведени с кабелчета и обувки. Все пак аз ползвам друг тип мосфет драйвъри и може да има разлики в изходното им съпротивление, откъдето да се компенсират нещата по някакъв начин ??? Цялата работа малко мирише, но при Капанадзе не е по-добре, където и без това бачкат доста повече хора.
velstar:
Няма никакво съмнение, че бъдещето на транспорта, е във електрическото задвижване! Канадски и Британски учени, са направили проучване в продължение на две години, в което с помощта на софтуерни симулации предвиждат че петролните кладенци от които се черпи нефт в момента ще пресъхнат най много до 20години. Смята се още, че има гориво за масово ползване само за 10 години, ако не се разработят нови кладенци на континента Антрактида. От друга страна, дори да се бият сонди в Антрактида, за където се смята че има огромни залежи на петрол, според симулациите при днешното темпо на замърсяване на въздуха, атмосферата ще стане токсична след 30години. Всичко това налага да се потърсят алтернативни методи, за задвижване на транспортните средства. От всички алтернативни методи които са разгледани, най перспективни са електрическото задвижване и водородната енергетика. Електрическото задвижване има редица предимства пред всички останали методи, но и голям недостатък- електрозахранването. Проблемът с електрозахранването вече е решен, благодарение на Британска и Френска фирми, които в продължение на 15 години съвместна работа са разработили нов вид акумулатори. Тези нови акумулатори имат много голям експлоатационен живот и се зареждат само за 15минути, като един четири местен лек автомобил, би изминал 450км със 100км/ч. с едно зареждане. Фирмата "TESLA MOTORS" доказват ефективността и лукса на електрозадвижването с новия си "Tesla Car" автомобил: http://www.youtube.com/watch?v=HvzOdYVw6Pw&feature=relmfu
goody:
Здравей mzk,
споделям ти моя опит и мнение, без да ангажирам никого с тях. Не съм запознат в детайли с тази разработка, но мнението ми е следното:
- 5000$ ----> ха, ха, ха.
- Феномена на импулсния заряд е нищо повече от по-високо КПД на зарядното, комбинирано с невероятно сложни фактори и процеси, които може би не са разбрани в дълбочина дори, от академик Павлов (БАН).
- Snake Oil! Аз съм участвал лично в разработката и тестването на десетки импулсни процеса и прототипи. И КПД е винаги <1 на всички. Закупил съм с мои средства, всички правдоподобно звучащи технологии и съм ги пробвал, включително Бедини, Радиантно зареждане, Тесла BACK EMF, и т.н.
- Знанията придобити от тези опити съм приложил на практика с комерсиална цел, за да осигуря средства за други разработки. Серийно произвеждам техника на базата на хибридно импулсно зареждане, за ремонт на стари акумулатори. Мога да ти дам линк, но да не стане реклама.
- Препоръчвам да не се губят време и средства. В това езеро има риба, но не е overunity!
Мисля си ,че за да имаме резултат някой ден, са необходими много средства. Единствения път към тях, е да използваме придобитите знания за опимизация на КПД с чисто комерсиална цел. И без това, нашата цел се разминава значително от целта на хората които притежават парите!
Толкова от мен за импулсния overunity заряд.
goody:
--- Цитат на: velstar в Май 26, 2012, 11:50:47 pm ---....Проблемът с електрозахранването вече е решен, благодарение на Британска и Френска фирми, които в продължение на 15 години съвместна работа са разработили нов вид акумулатори. Тези нови акумулатори имат много голям експлоатационен живот и се зареждат само за 15минути, като един четири местен лек автомобил, би изминал 450км със 100км/ч. с едно зареждане....
--- Край на цитат ---
Здравей velstar,
проблема за електро-автомобилите не е в липсата на нови технологии в акумулаторите. Акумулатори има и резултати има, но за да може да се превърне в реалност се сбъсква с три основни проблема:
- скъпи за клиента, поради "екзотични" материали или процес на изработка
- скъпи за производителя, поради липса на съществуваща "екосистема" на суровина-->изработка-->рециклиране
- скъпа на инвеститора, поради страха от "the next big battery technology" , било то (carbon - to - carbon, microcell carbon, Li-нещо и т.н)
Основната ни цел по-скоро е в опимизация на съществуващи технологии. Нека да оставим Venture капиталистите да разходват средствата придобити от "лудия" им доход в здравеопазеането, в развитието на батерии.
velstar:
Ето малко информация за новите акумулатори:
http://www.thestar.com/news/world/article/1090900--batteries-that-charge-in-15-minutes-on-the-horizon
Пълната статия и подробности по технологията е публикувана в списание "Наука и Техника" Началото на тази технология, започва с 15 годишни изледвания на френска и британска фирма.
Недостатъка на тези акумулатори е високата им цена. Един електромобил с новите акумулатори би струвал около 30 000Е. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия