Животът- начин на употреба! > Екология

Земляни (Earthlings) - филм за особената жестокост спрямо животните

(1/1)

gotiniq7:
С български субтитри можете да гледате филма директно от тук: http://video.google.com/videoplay?docid=-6176563723666627529&ei=X4XJS_vYCZXL-Qaq3KDHAg&q=earthlings+bulgarian&view=2#

http://www.earthlings.com/ - официален сайт на организацията

ЗЕМЛЯНИ (EARTHLINGS) е пълнометражен документален филм за абсолютната зависимост на хората от животните (за домашни любимци, храна, облекло, забавление и грозни научни изследвания), но освен това илюстрира нашето пълно неуважение и жестокост към тези "донори." Филма е озвучен от награденият Joaquin Phoenix (ГЛАДИАТОР) и включва музиката на Moby.

С дълбок поглед в магазините за любимци, фабрики за кученца и подслони, както и фабриките за развъждане, търговията на козина и кожа, спортната и развлекателната индустрия, и накрая медицинската и научната професии, ЗЕМЛЯНИ използва скрити камери и не показвани досега кадри за да опише ежедневните практики на някои от най-големите индустрии в света, всички от които разчитат изцяло на животните за печалба. Мощен, информативен, и провокиращ размисли, ЗЕМЛЯНИ е най-обширния продуциран до сега филм за връзката между природата, животните, и човешките икономически интереси. Има много значими филми за правата на животните, но този ги надминава. ЗЕМЛЯНИ плаче да бъде видян. И да добавя от мен, филмът е брутален. Не го препоръчвам на хора със слаба психика.

Но трябва да се гледа от всеки индивид.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия