Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Купувам кристали
Dex:
Кристали има до Бачковския манастир. В почивните дни идват хора, които ги продават по сергиите. Това, ако имаш път натам.
vitan:
По весникопродавците има поредица: Съкровищата на земята. Ще има цяла колекция полускъпоценни камъни. Сега на промоция са пуснали Аметист. За който се интересува, поредицата ще е далавера :)
ppankov:
--- Цитат на: vitan в Март 11, 2011, 12:08:15 pm ---По весникопродавците има поредица: Съкровищата на земята. Ще има цяла колекция полускъпоценни камъни. Сега на промоция са пуснали Аметист. За който се интересува, поредицата ще е далавера :)
--- Край на цитат ---
Мерси Витане.
Възползвах се още днес и си купих. За 2,45лв е доста голямо парчето аметист.
В следващото издание след две седмици ще има камък тип "Тигрово око" заедно със кутия за колекция на
камъните, но цената ще е около 6 лева, което пак не е много.
dtmf:
Аз си купих няколко необработени планински кристала от auction.bg. Човека който ги продава има десетина такива обяви, и пише че са от рудник "Крушев дол".
Все още не знам за какво точно ще ги ползвам, но като дете винаги съм вярвал че могат да светят:). Няколко си сложих на бюрото, а един малък нося винаги в джоба. Казват че били "естествен природен компютър".
Vetap:
Tрябва да се внимава с минералите! Повечето от тях действат положително на биополето на човека, но съм виждал дете(7год), което при съприкосновение с определен вид "камъни" се чустваше зле и започваше да повръща. Аз имах определени проблеми със ставата на дъсната си ръка. Посъветваха ме да използвам "камъни". Отидох в един магазин за минерали и както ми бяха казали избрах напосоки два кръгли полускъпоценни камъка с големина на яйце. Започнах да слагам камъните на болната става всяка вечер преди заспиване. Положението се подобри и нямям това изтръпване и болки в ставата.
Съветът, който ми дадоха при избора на камъните е че тръбва когато пипаш камъка да чувстваш топлина. Не съм много "сенсорен", но доста се постарах, когато избирах "камъните" ( Продавачът два пъти идва и ми предлага помощта си). Така, че: БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ. За съжаление книгите за минерали само до някаква степен могат да ви бъдат полезни.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия