Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Купувам кристали

<< < (4/7) > >>

caduceus:
чико
Знае се само че уредът на Велц има два основни компонента - оргонитни пластини и генератор на пулсиращо ел.поле, свързан с тях. Получената по тоя начин оргонна помпа натрупва заряд в пластините за структурния линк. Оргонитът на Велц е алуминиев прах + смола, самостоятелно няма излъчване поради прекалено дребните метални частици. Проработва при стимулиране с импулсно високо напрежение. Правил съм такъв преди години, но тогава не знаех, че действа само така и си помислих че съм объркал нещо технологията  :)  За какво ползваш уреда ИГА-1 ?

altium
Нашите вероятно не знаят, но производителят да - преводът на български е директно от сайта на Карл Велц  ;) Аз също знам, но не ми се ставаше дистрибутор на толкова скъпи, а сравнително елементарни уреди  ;D

GMG
Т.нар. "талая вода" /рус./ за която споменаваш е съвсем различна тема от тази за която става дума. Наистина е много полезна, но е за пряка употреба. Тук се говори за оргонни технологии, свързани с кристали, магнити, специални материали като оргонит, структурни линкове за дистанционно въздействие  и т.н. Само уточнявам.

Поздрави

чико:
Caduceus
Зная как действа генератора на Велц.Искам да открия само точна схема и да го построя.
Не ми е нужен за преструкториране и зареждане на вода.
Игата я взех да я ползувам за металотърсач но нещо не се получава.

чико:
GMG
* Как да получим протиева вода

За подобряване качеството на питейната вода в домашни условия може да използваме хладилника. Пречистването става по следния начин.

Чиста емайлирана тенджера се напълва с обикновена чешмяна вода и се поставя в хладилната камера на домашния хладилник. След около 4-5 часа се изважда /точното времетраене се установява в последствие от практиката/. От повърхността на тенджерата се отстранява полученият лед, а останалата вода се излива в друга тенджера. Ледът, който сте изхвърлили или който е облепил стените на първата тенджера, представлява концентрат на “тежка” вода, която замръзва при температура 3,8 градуса по Целзий – тя е вредна за организма.

Щом водата във втората тенджера замръзне до 2/3 от обема си /практиката показва за колко време става това в конкретните условия/, незамръзналата вода се излива – това е “леката” вода, която съдържа различните примеси и соли и затова по-трудно замръзва. А от леда, който остава в тенджерата, се образува вече чиста вода. Именно тя е протиева вода, която можем да използваме за пиене, готвене, компоти, варене на билки, използване при лечебно гладуване или в дните на “екадаши”, или в дните на разтоварване.

Протиевата вода, освен че е пречистена до 80 процента от всички вредни примеси, притежава и очистителни свойства и по структура е най-подходяща за организма

чико:
Принципно генератора излъчва Чи ,прана ,ка или така наречената оргонна енергия.В този генератор в зависимост от мощноста му се ползва оргонен акумулатор ,бобина ,управляващ генератор и кварцов кристал.Кварцовия кристал е един от важните детайли в генератора и за това пиша в тази тема.Действието на генератора е обяснено в сайта който съм дал. И те много са на ясно как действат устройствата им.

ppankov:

--- Цитат на: caduceus в Ноември 25, 2009, 01:18:38 pm --- Има други постановки, които извличат енергията например от пирамидален или кристален концентратор, регулират силата чрез потенциометър и я излъчват през пластини към обработваната материя - т.н. атлантски генератор. Освен това заредена електростатично мрежа задържа потока од /оргон/, наблюдавано е екраниране с използване на зареден с ВН фарадеев кафез /опити на Робърт Монро с астрална проекция/.

--- Край на цитат ---

Еx драги ми caduceus, откога чакам да ни дадеш схема или скица на този атлантски генератор :) или поне линк - ще сме ти благодарни  :D

Най после се вдигнах и отидох до музей "Земята и хората", много богат избор на кристали и минерали в магазина.
Прикачвам една снимка, купих си няколко вида, като на средната редица са кварцови планински кристали
суров кварц, розов суров кварц и обработен кварц. Другите са надписани любезно от продавачката :)
Не е задължително да се посещават експозициите, от входа направо се влиза в магазина и си избираш
каквото ти трябва. Обработени и необработени, по големина, всякакви. Хубаво е да се види като разнообразие.
Интересен е факта, че не всички кристали са от България, установих, че има експонати от Мозамбик, където "Геоминресурс"  имат мини.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия