Автор Тема: Видеоклип на реализация на GEET от Емил Манолов  (Прочетена 24752 пъти)

Hacko

 • Гост
http://www.youtube.com/watch?v=bOzOm8R8wEo&feature=fvw

Някой може ли да каже точните компоненти които трябва да се използват за двигател? До колкото разбирам от коментарите по долу от клипа, процеса с отделяне на водород. Но не съм компетентен в тази област. Бих желал да направя такава инсталация на кола с карбуратор.

А ето това направо разби всички представи за гориво: http://video.yandex.ru/users/arni-raj/view/39/
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 04:46:23 pm от altium »

aviv

 • Гост
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2009, 05:22:08 pm »
Това е пантон реактор. Има тема и много инфо в форума за геет.

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2009, 10:51:52 pm »
Пиши, пиши. Ама ако може да онагледиш малко с някоя картинка и схема /за тези с доминиращи визуални възприятия/ няма да е зле.  ;D

Неактивен Orenda

 • Специалист
 • Подготвен
 • ***
 • Публикации: 147
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2009, 11:36:28 pm »
Здравейте,
първото филмче е Пантон реактор, да - но второто е пак Юрий Краснов със.....
 Е все съм се радвал на текстове, ама това ме разби....
 Няма да е лошо една конкретна схема да бъде обсъдена.

Hacko

 • Гост
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #4 -: Октомври 21, 2009, 11:52:26 am »
Някой може ли да каже как да си направим тази течност в крайна сметка? Някой пробвал ли е смес на 0.1% бензин с останалото дестилирана вода? Аз отначало си мислих ,че слагат дестилирана вода и защото е разбъркват по кръгов принцип за това се разтваря до бяла течност.

Неактивен Orenda

 • Специалист
 • Подготвен
 • ***
 • Публикации: 147
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #5 -: Октомври 21, 2009, 12:07:56 pm »
caduceus
......има си гориво по рецептата на Шаубергер......

Къде можем да прочетем повече по въпроса, има ли някаква информация въобще?

vitan

 • Гост
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #6 -: Октомври 21, 2009, 12:29:52 pm »
Водата може да е структурирана предварително, а може и това да става по време на чакането. Не се вижда има ли отдолу нещо или отгоре....

Има няколко начина за студен ядрен синтез. Освен споменатите има методи на Т. Мъри (или Морей, но Мъри ми звучи по-щатски) и 1 от тях хич не е здравословен. А вероятно има и такива, които не са със австрийски/немски, шведски или щатски произход. И сръбски може, а из Нета май има и друга руска версия.

С 2 думи, наблъскай нещо с Етер, па стой та гледай  :) 8)

Seeker

 • Гост
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #7 -: Октомври 21, 2009, 01:44:39 pm »
В руското филмче имаше едни снимки на водата, направени с Кирлианова фотография, и може би оттам трябва да се тръгне. Известно е че шаманизма свършва там където почват измерванията. Засега други критерии за определяне на структурирана вода май няма, освен ВЧ. снимките. Още повече че осветяването е с монохромна и кохерентна светлина. Трябва да се създадат обективни измерватели на качествата на водата , за да се гонят някакви параметри. Само с измерване на електрическите и магнитни свойства няма да стане.

Неактивен Orenda

 • Специалист
 • Подготвен
 • ***
 • Публикации: 147
Re: Знаете ли го това клипче?
« Отговор #8 -: Октомври 21, 2009, 03:28:56 pm »

Структурата на водата се променя един милиард пъти в секунда
! Замисляли ли сте се някога върху това, че веществото, което пиете, което се намира във вашия организъм и което е прието да се смята за нещо обичайно, има своя „живот”, своя патърн (модел, схема на поведение), умира и се ражда един милиард пъти в секунда?

Какво представлява структурираната вода? Общо взето, това е нонсенс. Водата не може да бъде неструктурирана. Структурата на водата повтаря структурата на пространството, в което съществуваме наравно с всичко (също и с водата).

 

Структура на водния клъстер
Структурата на водата играе много важна роля в биохимичните, биофизичните и други процеси. Днес изследователите на водата смятат, че по-голямата част от информационните процеси в организма се обуславя от патърна на „живот” на водните клъстери. Например, предаването на бързи сигнали, на които реагира ендокринната система на човека, може да се осъществява точно чрез изменение структурната картина на вътрешно и външноклетъчната вода, тъй като скоростта на разпространение на нервните импулси много често се оказва недостатъчна.

Структурно-информационно свойство на водата – това е способността на нейните молекули да образуват клъстери, в структурата на които е кодирана информация за взаимодействия, които са извършвани или се извършват с настоящия образец на водата.

Възможно е въздействието на огромно количество фактори върху водата:  

    * фазови преходи на водата,
    * температура и налягане, особено при свръхкритичните им стойности,
    * акустични колебания,
    * електромагнитно поле,
    * повърхностно-активни вещества,
    * разтворени химични вещества,
    * психо-емоционалното състояние на човека,
    * температура и др.

Японският учен Масару Емото изследвал структурата на водата по следния начин. Замразявал тънък слой вода, след което го разглеждал при силно увеличение (2000-4000 пъти). Приемал информацията за структурата на водата по отбелязаните зависимости в кристалите на леда от даден образец, преди водата да се замрази.

В природата не съществува „деструктурирана" вода, така както няма и структурирана вода. Водата винаги има структура. Затова по-нататък ще наричаме структурирана тази вода, в която количеството на клъстери превишава останалите структурно-молекулярни образувания.

Сега вече е известно, че водата е един необичаен хидратен субстрат и освен всичко останало, притежава структурно-информационни свойства. Носителят на тези свойства е клъстер, състоящ се от определено количество водни молекули. Клъстерите могат да се намират в „протонирано” състояние и тогава те се наричат клатрати. Клатратът е клъстер подобен на сфера, който може да „записва” вътре в себе си молекулите на вещества разтворени във водата.

Клъстерната структура на водата притежава множество забележителни свойства, които са безкрайно важни за съществуването на всичко живо на Земята.

Преди всичко е установено, че структурираната вода може да поддържа своето състояние, дори ако в нея се добави деструктурирана вода.

Структурираната вода е в състояние да променя структурата на всичко, което контактува с нея в определен радиус. Установено е, че в образците на водата с обикновена структурна организация, която се намира близо до структурираната вода, се появява подобие на клъстерната структура при опитния образец. При това може и да няма пряк контакт между образците на водата.

За сметка на това, че в структурираната вода могат да се намират клъстери и клатрати подобни на сфера, тя може надеждно да “заключва” разтворените в нея вещества. По този начин тя се самопречиства.

Структурната композиция от клъстери, вероятно е в състояние да съществува достатъчно продължително време. Колко дълго – секунди, часове или години - още не е изяснено. Но това свойство на структурираната вода, което също често наричат памет на водата, може би участва в механизъма за пренос на информация при въздействие на различните вещества върху водата. „Паметта” на водата обяснява такива феномени като ефекта от заклинания, хомеопатия, безконтактно въздействие върху водата.

Имайки предвид факта, че върху структурата на водата въздействат голямо количество фактори, съвсем реално е предположението, че променените свойства на водата се запазват за непродължително време, особено в случаи, когато за модификация на водата е използван по-малко съществен фактор, отколкото този, който може да въздейства по-нататък. Например, въздействието на определен психо-емоционален настрой на човека посредством изменението на електромагнитното и други полета (вероятно тези, които е прието да наричаме биополета), е способно както да структурира, така и да деструктурира водата. Но е достатъчно само внасянето на вода в зоната на действие на електромагнитно поле с високо напрежение (например метро, трамвай) и структурата на водата може да се промени коренно.

    * Въздействие на фрактално-матричните структуризатори „Айрес” върху водата  

Настоящата методика се състои в това, че фрактално-матричните структуризатори (ФМС), предлагани от Фонда за развитие на нови медицински технологии "Айрес", променят структурните характеристики както на полето обкръжаващо водата, така и на електромагнитните колебания, които излъчва самата вода.

Както демонстрираха по-нататъшните изследвания, под въздействието на ФМС „Айрес” се извършват изменения в структурно-информационните свойства на водата. Качествените изменения се обуславят от типа на използваните ФМС, продължителността на въздействие и някои други фактори.

 

 Примери за топологии, използвани за структуризаторите “Айрес” и образец на готово изделие (неутрализатор на електромагнитни аномалии)
(Топология - взаимно пространствено разположение на графични елементи)

 

 

      Каква вода да се използва за структуриране  

Съществуват няколко варианта за това, каква вода да се използва за приготвяне на структурирана вода:

    * течаща (водопроводна) вода  
    * течаща филтрирана вода  
    * преварена вода  
    * престояла вода  
    * изворна вода  
    * дестилирана вода  
    * бутилирана (сертифицирана) вода  
    * минерална вода  

Преварената вода е най-подходяща от всички изброени за приготвяне на структурирана вода.

Следва да се отбележи, че дестилираната вода е истински мъртва вода. Вода, която не съдържа практически никакви соли и добавки. При употреба на такава вода налице е бързо отмиване на соли и органични съединения от организма. Неограничената, постоянна употреба на минерална вода на практика представлява самолечение с хапчета.

В резултат на един обобщен анализ, за това доколко са подходящи гореизброените типове вода за приготвяне на структурирана вода, се получи следното:

1. Бутилирана вода от надежден източник.

2. Течаща филтрирана вода (по-добре от скъпи системи за филтриране).

3. Преварена вода.

4. Престояла вода.

5. Водопроводна вода.

6. Изворна вода.

В този списък по понятни причини не влизат дестилираната и минералната вода. Тоест, ако не съществува никаква възможност да се използва вода от първите две позиции в списъка, то е необходимо поне да се превари и да се остави да престои водопроводна вода.

    * Влиянието на съдовете върху изменението на структурата на водата  

Ако желаете да запазите свойствата на получената жива (структурирана) вода за по-дълго от няколко часа, то забравете за удобните нечупливи пластмасови шишета. На битово ниво само стъклото, като най-инертен материал, е подходящо за тази цел. Водата може да се съхранява и структурира също така в глинени и порцеланови съдове.

В пластмасови съдове водата се деструктурира много бързо и напълно.

    * Температурата и изменението на структурата на водата  

Температурата на водата играе значителна роля в изменението на структурата на водата. В процеса на обработка, колкото по-дълго време водата се намира при температури от 0 до 2º С, толкова по-бързо и по-пълно става всичко.

Почти идеални условия за това съществуват в съвременните хладилници, където колебанията на температурата при долните рафтове (по-близо до компресора) са в пределите от 1 до 5º С. За съжаление в процеса на работа компресорът генерира вихрово електромагнитно излъчване. Затова към дъното на съда с водата задължително следва да се прикрепи кристален ФМС “Айрес”, например неутрализатор на електромагнитни аномалии.
нарушава нейната структура. Много по-ефективно е да се структурира водата в процеса на изстиване, което се отнася и за структуриране на водата в големи обеми (например за приемане на вани).

« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 05:56:25 pm от Orenda »

Неактивен johnny_fx

 • Подготвен
 • **
 • Публикации: 118
Re: Видеоклип на реализация на GEET от Емил Манолов
« Отговор #9 -: Октомври 21, 2009, 05:54:15 pm »
Темата пое в много далечна посока от GEET и е по-добре да се преименува и премести на друго място, защото вече се отнася за съвсем друго нещо.