Алтернативни енергоизточници > MEG, INKOMP, комутатори на магнитни потоци, магнитни усилватели

INKOMP (Комутатор на магнитни потоци) - ИЗМАМА

<< < (39/39)

filchef:

--- Цитат на: Bat_Vanko в Май 19, 2020, 10:04:46 pm ---Ето така се появяват големите митове и легенди - някой, прочел нещо но не го разбрал, започва да прави анализ на собствените си виждания. Друг, който дори не е прочел документа, започва да опонира. А всъщност истината е съвсем елементарна: в патента е представено устройство в което два електронни генератора подават импулси дефазирани на 90 гр един от друг. Двете бобини на които се подават тези импулси нямат никаква индуктивна връзка помежду си. Полето произведено от тях насища сърцевините и увеличава магнитното съпротивление, но без да дава пряка индукция в товарната намотка.

--- Край на цитат ---

Бат Ванко - тук май ще яде Асан баница - така от тоя патент на първо четене може да се изкара нещичко.Само не знам дали ще има за самозахранване иначе принципно нещата са коректни.
Доста е трудна за повторение установката с тия подмагнитващи намотки на част от магнитопровода но може на тоя принцип да се измисли нещо по простичко.

Радико:

--- Цитат на: filchef в Май 19, 2020, 10:43:01 pm ---Бат Ванко - тук май ще яде Асан баница - така от тоя патент на първо четене може да се изкара нещичко.Само не знам дали ще има за самозахранване иначе принципно нещата са коректни.
Доста е трудна за повторение установката с тия подмагнитващи намотки на част от магнитопровода но може на тоя принцип да се измисли нещо по простичко.

--- Край на цитат ---
Нема баница, нема.
Не е спазен първият закон на Радико за свободната енергия.

Иван Димов:
   На 100% съм съгласен с Bat_Vanko. В момента и аз правя нещо подобно и ще видим какво ще излезе. Преди време бях правил някакви опити, но без успех. Предполагам липсата на успех се дължеше главно на лошото изпълнение от подръчни материали. Сега съм с повече опит и виждам, че подобни на моите идеи са по много патенти.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия