Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Разлагане на водата

Трансмутация на азот в кислород и водород

<< < (2/2)

caduceus:
smsi-h
Малко се отклоняваме от темата - ако админът реши ще пусна нова тема относно алхимичната трансмутация по принцип...  Все пак дали от азот се прави кислород и водород, или от вода - нелетливи въглеводороди, или от живак, сребро, олово и прочее - злато няма голямо теоретично значение. Все е трансмутация, макар че златото си е злато де  :) В тая връзка генераторът на бай Илия Вълков /някакси не ми се нарича Браун/ също е едно устойство в което газовете хем е ясно че са кислород и водород, хем количествената сметка не излиза... Струва ми се че при смесването и горенето става и трансмутационен процес в който е намесен пак оргона - т.е. имаме един вид плазмен енергиен концентратор /както Джо селл е водно-електролизен и оттук оргонен/. Тая връзка не ви ли се е набила вече в ума? Щото на мен не ми излиза оттам... Всички фри енеджи устройства са някакъв тип концентратори на оргон - това е което дава + енергията, а при повече такава става и трансмутация. Например при клетката на Джо се появява утайка незнайто откъде, много процеси в химията са меко казано странни от физична гледна точка - горният пример с Ръдърфорд и водорода е показателен.
Относно дядото от Габровско който с години си е карал жигулата на вода, та после се появи Стефан Найденов като виден учен от лабораторията на ДС "Биоелектроника" та да иска едни милиони от запада, ако има някой от региона и е чувал за това - да каже подробности. Знам само че дядото е брал билка в гората и е правил чайче и е капал в кофа с вода подобно на индиеца с плантацията от такива растения, дето първо му даваха субсидия а после го осъдиха набързо на затвор по скалъпени обвинения :)  За другото дето питаш не казвам щото не знам, само подозирам - но не ми се вари чай от буренаци все още, май по вярвам на Шаубергер пък и неговата технология за синтетичен бензин от вода е по-ясно описана - макар че ми се осмяха тука някои колеги като споменах за нея. Но айде - минали работи...
Поздрави   

gotiniq7:
Филмите са много добри, според мен трябва да се изгледат от всеки. Направи ми впечатление че напълно потвърждават "What The Beep Down The Rabbit Hole" за материята и за квантовата механика .

mi68:
Преминаване на един елемент в друг е предмет на физиката и се наричат ядрени реакций.Първата,която е класическа,е превръщане на азота в кислород чрез алфа частици(хелиели ядра)открита от Ръдърфорт.Материала е обяснен във физика за 10клас.Всеки еколог може да спи спокойно.Темата не ми харесва защото с изгаряне на азота ще се повиши космическата радиация и пожарите като резултат ще изгорим живота.Съсредучете се към обратната задача охлаждане,вкаменяване,материализиране.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия