Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
EDM electronics:
Колега kaisersoze, предавам се! Беше много убедителен! :)
Долу-горе Стиван Марк и той така я е подкарал неговата. Но при Капанадзе вероятно техниката е друга.
miromad:
Здравейте съфорумци!
Имам един въпрос, на който все още не съм получил адекватен отговор.
Въпроса е: Как се разполагат зарядите по повърхността на меден проводник, по който тече постоянен ток?
Дали от едната страна е положително зареден, а от другата отрицателно, дали по цялата повърхност е само положително или само отрицателно зареден, дали отдолу е положително зареден, а отгоре отрицателно или обратно?
caduceus:
kaisersoze
1. Виждам, че си задълбал в Кели, там има много директно казани истини и вярна теория - доказани на практика! Свидетели, публични демонстрации, журналистически проверки в течение на доста време.
2. Кели прави всъщност звуково модулиране на оргона, излъчен от собстваните му ръце и очи. Пример - дезинтеграторът не работи в друг човек; няма левитация на метална сфера в епруветка с вода при друг демонстратор - но при слагане на ръката на Кели върху рамото му опитът е успешен. Т.е. имаме предаване на енергия от Кели и чак тогава модулиране със звук. Бактерицидните свойства на камбанния звук са на подобен принцип - създаване на пасивно оргонно поле от формата и материала /бронз - медна сплав плюс сребро/ и акустично активиране на проникващи вълни.
3. Тройнометалната жица която е ползвал, естествено също не е за пренасяне на звук, а за двете първични сили Ин и Ян плюс третата производна от взаимодействието им. Ян - злато, Ин - сребро, производна - платина.
4. Тия гигахерци наистина се получават по индиректен път. Пример - лък върху струна на цигулка /обичан от Кели инструмент поради големия звуков обхват и директния допир на ръцете му върху "излъчвателя"/. Движението на лъка в едната посока /полувълна/ възбужда многократно по-голяма честота във вид на звук. Подобен ефект е вкарването на магнит в примковата верига при показване на принципа на Тестатика от Пол Бауман. В намотката разположена в т.нар. Блох уолл - средата на магнита, се възбуждат високочестотни колебания. Прочетете и помислете сами.
Поздрави
mito_kupona:
Здравейте всички! Имам една молба към всички. Някой има ли по-детайлни снимки на грин бокса на Капанадзе, където да се вижда, колко проводника излизат от кутията към бобината или някой да знае, колко са проводниците със сигурност. Ако имате информация, моля споделете я, защото имам една идея и това е от съществено значение за конструкцията. Благодаря предварително. ПОЗДРАВИ!!!
mito_kupona:
И още нещо, нека не гадаем, кой проводник за, какво е, защото така се заблуждаваме още повече, просто дайте мнение, колко са проводниците. Аз виждам три, и всичко е логично с идеята, която имам, и при 4 проводника също има логика, но при повече не.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия