Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (92/629) > >>

mandela_77:
Здравейте на всички! Следя форума може би от самото начало. Според мен разковничето на Тариел е в заземлението!!!
В природата нищо не се губи, просто се трансформира от едно състояние в друго. Така и получената енергия от Капанадзе е трансформирана от заземлението чрез което от енергията на земята (като огромен магнит) се получава на изхода на установката му!
 "...самоиндуцираното напрежение е именно отклик на средата - ефира..." Мисля, че получената енергия е трансформирана посредством перпендикулярните намотки на установката между заземлението и ефира!!!
Поздрави.

mzk:
Според мен mi68 би могъл да каже нещо за искрищата - максимални честоти и пр. При него има доста сериозна литература за тях, а самият той е чел не малко. Честотата на искрището, ако е над 25 Хз вече трудно се разбира, камо ли в МХз. Може да се направи спектър анализ на звука на видеото и да се "чуе" честотата на искрата.

Сега за заземяването - отново при mi68 - при опити с електроскопи има интересен ефект със заземяване, но не мога да коментирам, тъй като литературата не е моя и не е при мен. Но беше нещо от сорта, че електроскопа променя поляритета на резултата, ако се заземи  :o

mandela_77:
Искаш да кажеш, че фазата (да я наречем) идва от заземления радиатор??
Не изключвам да е така, но защо питат заземлението с голи ръце?
Или варианта с промяната на поляритета да се случва в електроскопа?!!
Хм, има резон...

Hacko:
Колеги до колкото разбирам, тук : http://jnaudin.free.fr/kapagen/replications.htm има доста репликации на Капандзе. Има и схеми дори. Чудя се дали не са фейк тези схеми. Защото ако са работещи би трябвало вече никой да не използва електричеството от контакта :)

Hacko:
Колеги съфорумци, на тази снимка на Исмаел Авизо пише F.E.
Някой знае ли какво означава това? Мисля, че е свързано с на Капанадзе бобината.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия