Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (584/629) > >>

montanar:
Никой няма да ти даде или и да ти даде някаква схема ще възникнат камара въпроси около нея.....
Поради простата причина че няма никакви основателни причини за работата и.
А ако тръгнеш да я изпълняваш сляпо и нищо не стане (разбира се че няма да стане) далият схемата шаман ще ти каже че нещо не си изпълнил правилно или настроил правилно и така ще почнеш да се въртиш в омагьосаното кръгче в което се въртиш и сега .......
В всяко устройство има заложен принцип който оправдава работата му и ако не бъде спазен въпросният принцип минимиални на пръв поглед отклонения от него довеждат до некоректна работа. А ти нито принцип имаш нито вече реализиран многократно модел който да копираш и евентуално да прозреш принципа стоящ зад него.

Така че схемата де ти дадох е точно толко успешна колкото и всяка друга каквато би получил по темата.

hristo:
Еми, ще помагате, нали затова е форума Мазето.нет, ще ударите по едно рамо, нещата да се получат. Колкото и шашава схема да е, как да знам има ли СЕ, без да съм я пробвал?

juliang:

--- Цитат на: hristo в Февруари 06, 2021, 11:40:08 am ---Еми, ще помагате, нали затова е форума Мазето.нет, ще ударите по едно рамо, нещата да се получат. Колкото и шашава схема да е, как да знам има ли СЕ, без да съм я пробвал?

--- Край на цитат ---
Ми монтана-та ти даде схема - пробваш я, виждаш че няма СЕ и спираш да се мъчиш.

hristo:
Е аз искам схемата на Капана да пробвам, където се демонстрира на клипчетата, че дава СЕ. Времето и парите за изработка ще е предполагам не по-голямо от това да заснема и създам такова фейково клипче с вълшебната лампа на Аладин, като горното с което Монти се избъзинга.

montanar:
Не не - има си хора де си им е вродено да се занимават само с обречени начинания .....
Ристе - и що смяташ че на Капана схемата е работеща? Някъде на живо видял ли си такова устройство или поне неоспоримо доказателство за работата му? А за работеща коректна реплика да не говорим ......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия