Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Радико:
--- Цитат на: montanar в Август 02, 2019, 11:52:24 am ---Забавлявам се бре - забавно ми е да задавам неудобни въпроси на демагози :)
--- Край на цитат ---
Мммдааа
Тази тема е подходяща за такива забавления.
Инак ако очакваш някой от серизно пишещите тук да го убедиш, че Капана е мошенник, по скоро ти самият ще станеш радикален ислямист.
Аз самият преди време предложих някаква парична награда за този който ми представи някакви доказателства, че Капана не ползва услугите на съответното енерго там където живее.... Чаках чаках пък накрая похарчих парите за по перспективен проект.
Срещу вярата бронебойни патрони нямя открити.
Това тук не е тема, това е църква.
Светата капанистичвска църква на деня на свободната енергия.
montanar:
Имаш право Радико - но е забавно ....
--- Цитат ---Имам голяма молба към колегите корифей по темата .......
Колеги - някой от вас би ли систематизирал нещата и обяснил като на идиот като мен аджиба за какво става дума?
Ама така че да се разбира какво се случва в тая система - и най вече от де се взема тая допълнителната енергия?
За сметка на какво?
Например:
цикъл карно - температурна разлика -> температурни разширения = механична работа
електродвигател - електрически ток -> магнитно поле = механична работа
електрогенератор - механична работа -> магнитно поле = електрически ток
фотоволтаик - фотон бие електрон = електрически ток
Аджиба ко се случва при Калпанадзето?!?!?!
Някой знае ли изобщо?!!
Ама така обяснете че да е понятно и без недуказуеми предположения допущени и разни изсмукани от пръстите положения.
БЛАГОДАРЯ!
--- Край на цитат ---
ndm:
Тъй като съм редови мирянин на светата капаническа, а и ми е завещано да проповядвам словото капаново, ви предоставям последните тълкувания на светите схеми транзисторни спуснати ни при самото посещение на Капанато, да СЕ свети името мУу по нашите грешни земи.
https://www.slavishow.com/%d0%b4%d0%be%d1%88%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%84%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%b0/
mito_kupona:
Само прост човек може да обижда опонента си, който има различно мнение от неговото.
А дали е бъркоч в главата ми или не, не ме интересува, дали имам канче на раменете си или глава, също не ме интересува. Мнението на дървени философи от, които ме делят два вагона прочетени книги, също не ме интересува. Единственното, което ме интересува е да не плащам ток, и децата и внуците ми и техните деца и внуци да живеят на една чиста планета.
--- Цитат на: montanar в Август 02, 2019, 10:02:12 am ---Имам голяма молба към колегите корифей по темата .......
Колеги - някой от вас би ли систематизирал нещата и обяснил като на идиот като мен аджиба за какво става дума?
Ама така че да се разбира какво се случва в тая система - и най вече от де се взема тая допълнителната енергия?
За сметка на какво?
Например:
цикъл карно - температурна разлика -> температурни разширения = механична работа
електродвигател - електрически ток -> магнитно поле = механична работа
електрогенератор - механична работа -> магнитно поле = електрически ток
фотоволтаик - фотон бие електрон = електрически ток
Аджиба ко се случва при Калпанадзето?!?!?!
Някой знае ли изобщо?!!
Ама така обяснете че да е понятно и без недуказуеми предположения допущени и разни изсмукани от пръстите положения.
БЛАГОДАРЯ!
--- Край на цитат ---
При Капаназе няма цикъл карно, електродвигател, електрогенератор, нито фотоволтаик. Това устройство НЕ Е ГЕНЕРАТОР, а ПРЕОБРАЗУВАТЕЛ, на океана от енергия в който живеем, както казва Никола Тесла. Нещата отдавна, са систематизирани и обяснени, не само в този форум, но няма кой да чете. В самата заявка за патент на Капанадзе всичко е обяснено и блок схема има даже. Никой няма да ви даде нищо на готово.....
Останете със здраве, тролове!
montanar:
Те още един де се е взел твърде сериозно :)
Нищо - колкото по-високо се лети .......
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия