Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Dedo pop:
mi68,посочи ми моля те едно общество което е съществувало без пари! Обясни ми как ще се измерва приноса на всеки индивид към обществото-с кокошки,прасета или ...? Не си ли разбрал че безплатно е само сиренето в капана за мишки? Всичко друго което ти го обещават като безплатно все някой го плаща-дали си ти или някой друг но то си има стойност.
Темата за скапанадзе /ползвам името използвано в руски форуми/ е благодатна за чесане на клавиатури и фантазии. Изпразнена е от съдържание,това е ясно на всички но съществува благодарение на взаимното помпане на фантазии от няколко форума.Но какво да се прави има хора които виждат в него панацея и решаване на всички свои житейски проблеми... Мечти,мечти.
mi68:
Здравейте,
Ще отговоря, това е Райската градина с Адам и Ева. Разбира се имало е пряка връзка с Бога.
Сега кабела е "резнат" и проблеми. Енергийното израстване води до духовно израстване или падение. Изборът и делата са лични. Днес приключих страничен проект и се отдавам на проверка на новите вдъхновяващи идеи.
Dedo pop:
Извинявай ама в 21 век да вярваш в господ е признак на невежество!
mito_kupona:
Дедо попе, ама ти си фатален песимист, нищо лично. Света не е, само черно и бяло, а има и нюанси, „нюансите на светлината“, както ги нарича Тесла. Виждал съм с очите си работещ генератор на Капанадзе, теофилиус, също го е виждал, мисля, че има и други хора от нашия форум, които, също са го виждали. Такива генератори, са бъдещето на човечеството, бъди сигурен в това. Достатъчно е отровена Земята, за да търпят хората още мноого време използването на петрол, газ, въглища и други безумни начини за извличане на енергия. Тези, които препятстват тази технология, са една шепа международни престъпници, но и за тях ще има видов ден. Няма империя, която да е устояла на „плебса“ в човешката история, няма.....
Нека да имам такъв генератор в къщи, пък да видим, кой и, как ще ме накара да му плащам. А такива генератори в Грузия има около 200 работещи, но хората не парадират с тях, има и в Русия, а може да има и в България.....
--- Цитат на: ventsy74 в Ноември 20, 2017, 12:45:08 pm --- Дедо попее.... що да е безпредметна темата си е много добра но незнам защо няма активност. Дали хората са се отчаяли?
Свободната енергия съществува "вервайте ми" ще ви докажа до 800 дена. Тва последното шега.
--- Край на цитат ---
ventsy74, хората не, са се отчаяли, но не виждат смисъл да пишат по темата, след такива песимистични изказвания, като на Dedo pop и други, които водят до излишни спорове и губене на време. Доста хора работят по тази тема, а това не означава, че всички трябва да си изказват мненията. Един ден някой ще публикува работещ модел и това е, такава е и целта на тази тема. А дали този някой ще сподели с останалите, дали, като Капанадзе ще се лакоми за пари, това е вече друг въпрос.
mi68:
Здравейте,
Нещо което съм видял знам че съществува. Съществуването не го замествам с вяра. Подобно становище изрази и колегата mito_kupona, видял е генератор на Капанадзе и не му е нужно доказателство за обратното твърдение.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия