Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Ковърдейл:
Хахахаха, да Радико, под потника леко се изкривих.............
coke2k:
--- Цитат на: mito_kupona в Март 07, 2017, 09:11:50 pm --- Ето ви последния клип на Капанадзе https://www.youtube.com/watch?v=5HsjTuhwO8g , къде видяхте измама тук, устройството работи и се самозахранва и няма никакви фокуси, и другите му филми, са правени в присъствието на много хора, от които половината, са учени, каква измама, какви 5 лева.
--- Край на цитат ---
Мите, това с хората му е театър, не виждаш ли че са едни и същи на всичките му клипове - антураж и просто участват в номера. Жал ми е като гледам колко сляпо му вярваш. (направи си труда и прочети по грузинските форуми)
Ковърдейл:
Моето мнение е следното(не ангажирам никого с него):ако устройството на Капанадзе работеше и така както пуска клипове, мисля, че вече нямаше да е между живите................
mito_kupona:
madsatbg, информацията, която аз имам и за която не мога да гарантирам, че е абсолютно вярна, е че отначало Капанадзе е поискал 400 милиарда долара, които пари в по-голямата си част той щял да дари на държавата, на Грузия. След време е свалил на 4 милиарда долара, наскоро някъде четох, че вече ще даде генератора и за 5 милиона долара, което, според мен е несериозно. Друга по-важна информация е, че е заплашен с физическо унищожение на семейството му и може би затова не продава или чака да му излязат патентите. Информацията ми е от грузинец, който лично познава Капанадзе и който аз лично познавам, но това не е гаранция за достоверност.
coke2k, благодаря за съчувствието, ще питам грузинеца да каже за какво иде реч в грузинските форуми, той ще дойде след две седмици тук и ще го разпитам, даже ще го накарам да ми превежда от форумите. Не вярвам сляпо на нищо, даже и на Капанадзе, не се ли замисляш, че може да има и друга причина, заради, която съм съм се запънал, като магаре на баир.....
Ковърделе, бъди сигурен, че Капанадзе се е застраховал и с него и без него истината ще излезе наяве, той не е глупав човек, а и за какво да го убиват, той си отива така или иначе, не е първа младост.
Аtos:
Ако свали до 100 евро и аз се включвам...
Колко му е - 400 000 000 000 - 4 000 000 000 - 5 000 000 - следващите две цени ще да са 5 000 и после около 60, ако се следва математическата редица...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия