Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
Ковърдейл:
Аз ако имах милиони, щях да си плащам тока и нямаше да са занимавам с глупости. А твоето стоене във форума вече, след като си направил устройството какво предполага-да даваш насоки на интересуващите се или да гледаш сеир?
Аtos:
Търси милионите, как какво?
То тук сме от милионер нагоре ;D
Ковърдейл:
Виждам аз, че милионите ги няма за нищо..............
nizo:
Сеир гледам, космическите струни, етерните йордеци и зелените махала на Тюрен. Ако искаш жокер, то жокера е че устройството не нарушава никакви известни нам закони на електротехниката. Макар да разбирам целия процес и защо той дава повече енергия на изхода, то дори аз не мога да обясня, защо това е възможно. Практически малкото вложена енергия на входа "заработва" повече енергия, без разход. Обикновенно имаме трансформация на енергия от механична в електрическа, а тук имаме чиста генерация. Това устройство ще да е първия истински генератор правен някога. Устройството не източва някакви налични заряди в атмосферата, нито пък трансформира някаква налична енергия, то просто генерира повече електрическа енергия. За мен това е феноменално постижение и ние само може да благодарим на Капанадзе, че го е осъзнал, направил и показал.
Както се вижда, много хора са неблагодарни, че им се показва това нещо. Често се бъркат понятия като желание за пари и алчност. Алчност е когато мамиш някой за да придобиеш повече отколкото се полага. Капанадзе обаче предоставя нещо изключително ценно и затова иска изключително много пари. Плюс това "много пари" е субективно понятие. 5млн. за технология която може да замести 400млрд. индустрия, са си жълти стотинки. Така ли е господа?
Ковърдейл:
Така е, но ако говориш истина, светни ни малко, примерно коя схема къде трябва да се бутне и какво?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия