Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith
Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място
mi68:
Здравейте,
Ще обясня теорията на СЕ със следните два филосовски принципа
- Количествените натрупвания водят до качество (събиране в точка), обратно качеството води до количество (изобилие).
- единство и борба на противоположностите.
Противоположностите на нищ ред на взаимодействие се неутрализират, а на висш ред на взаимодействие запазват същностите си т.е дават качество превърнато в количество това е СЕ.
Примери: Ако имаме цветовете на дъгата и направим пулпал, който се завърти получаваме качество бяла светлина, отделните цветове си съществуват, общо правят бяла светлина.
Ако имаме бяла и черна боя и ги смесим получаваме сива боя, противоположностите се неутрализират.
Ако бялата и черната боя се завъртят, възниква качество-центробежна сила, която не позволява на боята да се неутрализира, пак се вижда сиво, но нещата са се запазили, но взаимодействието е на висш ред.
Ако имаме трансформатор и взаимодействието е на нищ ред, всичко е традиция, при висш ред си наблюдава СЕ. Разликата е проста, добавено е въртене, качеството се променя, съответно имаме количество във вид на СЕ.
Михаил Кузмов:
М, даааа!! Вече ми се изясни как да си направя генератор на Капанадзе. Много ми помогнаха последните постове от темата. Очаквайте СЕ в изобилие.
mi68:
Здравейте,
Колега Михаил Кузмов не очаквай СЕ в изобилие ако в Душата ти има от двата гряха на Вселената.
Първият на ангела станал демон-управлението.
Вторият на Адам и Ева-желанията.
СЕ е само да се види Божествената Любов, ако не изпитваш това чуство или си ниш духом- Внимавай, при мен 4 миливата СЕ бая ме разклати здравославно, разбира се има решения.
Бъди внимателен-успех!
Аtos:
Архангел Михаил...Кузмов, сега вече си наясно, амин ;D
mito_kupona:
Ако някой случаен човек попадне на нашия форум и прочете бисерите на mi68, ще си помисли, че това е някакъв форум на пациенти на някаква лудница. Този човек си имаше тема в която да си пише, каквото си иска, но той спами из всичките теми, а човека не е виновен... Има ли модератори, администратори, питам аз, да вземат някакви мерки. За това във форума не пишат вече много от капацитетите, които пишеха преди тук. Форума върви на зле и това не е единствената причина, или това е целта да се затрие този форум, пак питам администратори и модератори.
Директен съм и няма да се извинявам на никой, защото това е истината, да вярно е, че поражда омраза, но това е истината и тя е вечна. Когато истината е ясна, като бял ден, всички спорове и дискусии, са безпредметни и неоснователни.
И пак питам, това технически форум ли е или ЛУДНИЦА? Какво трябва да се направи по този въпрос, мисля, че е повече от ясно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия