Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (353/629) > >>

NARCIS:
Виж добре, ама много добре как работи хидро помпата !
Всъщност ако ви дам директно схема и обяснения ще кажете че това никога няма да тръгне.
Ще ти покажа друг модел на 50хц. За да няма проблем с измерванията.
А и тока и напрежението ще скочат поне 5 пъти.
Както при Капанадзе
Няма искри и темподобни.
Това са глупости ! ЕФЕКТИ ЗА ЗРИТЕЛИ.

mi68:
Здравейте,
На стр.121 отг. 1805 е дадена схема скаларно електромагнитно поле, реализирано със съсредоточени параметри. Колко човека искат да експериментират?

mzk:
Аз ще го пробвам, но няма никакви приблизителни стоойности на елементите. После пак ще ми кажат, че задавам тъпи въпроси. До кога искате да  сте слепци и някой да ви води за носа?

Velektra:
Смятам, че не е сериозно да се хвърли една схема без никакви параметри и да се каже: "Пробвай това".
Особено когато има бобини. Колко навивки, начало-край, взаимоположение (най-важно), какъв вид(бифилярни).
Бобините са може би единствения електронен компонент, който зависи от пространственото разположение. Даже това дали са навити "накуп" или строго последователно и равномерно се дават различни формули за индукцията.
Аз в момента правя подобна схема (затова ме заинтересува), но кондензатора е свързан по друг начин, има един диод на едно важно според мен място и долу-горе зная какви бобини и от какъв вид да навия.
Освен това смятам, че се греши като се смята, че резонанса създава допълнителна енергия от тази, която съществува. Така, че не разчитам толкова на резонанса. Той просто ще ми "изстиска" максимума от вложената енергия.

mi68:
Точно така, схемата е не пълна. Имам три схеми на скаларно електромагнитно поле, две на магнитен принцип и една на електрически. Приключвам пиша на гаден компютър на латиница.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия