Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (337/629) > >>

NARCIS:
При лазерите със затворена среда, тези които продават китайците, имаме затворен газ който се изтощава и хвърляш тръбата.
Тук обаче е различно, газът постоянно се опреснява, тоест вкарваш свежи молекули.
И като знаем, че ефира се лепи като магнит за тела с голяма маса или по-точно за молекулата на хелия, то какво имаме на практика.
Ускорена частица която се движи и удря в едното огледало и във другото, но не може да събере достатъчно мощ за да премине бариерата.

При хидротарана имаме същия ефект във механичен вид.
И както казва Капи при него електронен.
При тарана се развива високо налягане, при мен беше от порядъка 4-8бара.
От къде това високо напрежение и мощност.
Движение! Удар в точно определен момент и продължителност, не позволяващ енергията която се отделя да си тръгва, без да те пита :)

NARCIS:
Аха, познато е, в тоя форум кой друг се занимава с квантова механика професионално ?

Та нека се върнем на Тарана и сравним с първата снимка.
Имаш високо напрежение, което удря трансформатора, след което молекулите на магнитопровода се бомбандират и вече имат маса която привлича като магнит ефира, имаш магнитно поле, но имаш и статика в този магнитопровод.

Според модела на Бор атомът излъчва, когато електроните, преминали в резултат на възбуда към по-високо равнище, се връщат на по-ниско. Разликата в енергията между равнищата е равна на енергията, поглъщана или излъчвана от фотоните. Връщането на възбудените електрони на по-ниски енергетични равнища е случаен процес. Айнщайн предполага, че при определени условия електроните в резултат на възбуда могат да преминат на определено енергетично равнище, а след това, подобно на лавина, да се върнат на по-ниско, иначе казано, това е същият процес, който лежи в основата на действието на съвременните лазери."Ефира е понятие, валидно само за радиовълните." Светлината  не се счита, че се разпространява в ефира. ПОДОБНО НА ЛАВИНА , Импулсивно, Взрив .

Така, водата тече по тръбите, но при тарана впрягаме тръбите за да получим желаният ефект.
Създаване условие за това, можем ли да кажем че получаваме енергия от тръбата ?

Velektra:
Според теб, Капанадзе знаел ли е всичко това, което разказваш?
Имам пред вид дали е за тая тема - Генераторът на Капанадзе?

NARCIS:
Да така мисля, за тука си е темата.
Сега трябва да кача една MP3 на Капанадзе но пак проблем 6 мегабайта е .
http://www.filedropper.com/rec10sep2010111927-1
Слушкай :)
Ето нещо подобно

Velektra:
Какво да слушкам? Това долу-горе наизуст го зная.
Защо си се мъчил да го записваш след това да го качваш? Пълно е с линкове в нета.
Ето един. http://rutube.ru/video/439ddef793dd5c4c04fdd524dd1b3bb3/
Освен това тия сложнотии (мотори, тръби, компесори, вентили, вакууми, студено, горещо и т.н.) не ме кефят!
Виж Капанадзе 5kW. Две педи тръба с намотки, един траф и една "консервна кутия". Това е! Да ги събереш в един малък куфар нещата. И да си правиш барбекю в гората.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия