Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (335/629) > >>

NARCIS:
Ще го пусна, днес имах доста работа , подготвил съм три клипа.
Ще ги видите, не предполагам, а разполагам с точни и ясни факти.
Надявам се просто да стане по-ясно всичко.
Ако ти имаш някакъв успех как ще убедиш останалите, че е така.
Ще покажеш видео с нещо работещо и ще чакаш всичко интересуващо се да висне пред вратата ти ли ?

mzk:
@NARCIS, аз не търся някакво доказателство, а компетентен диалог на адекватно инженерно ниво (каквото мисля, че можеш да водиш). А моите въпроси - глас в пустиня.

Хвърляш бомба, а после се палиш на въпросите...  ???

ПС: клипове могат да се качват в youtube, vbox7, а големи файлове като цяло в dox.bg, google drive и подобни. Има тема по въпроса във форума.

NARCIS:
Колега, изобщо не се паля, но въпросите са детски.
Извинявай за тона.
Ако ти кажа какво да направиш как да навиеш пак няма да успееш ,защото не можеш да настроиш.
Не се паля, помисли.
Обещавам да пусна утре видео .
И ще го обясня на хартия,и ако пак не схванеш не питай повече.
Знаеш ли какво е отклик на средата.
Ще ти дам пример а ти мисли дали това някога е присъствало във твоята схемотехника.
Сега, имаш камък в ръка, хвърляш камък в езерото, камъка лети примерно във положителният полу период на синусоидата, и примерно описва дължина на вълната 10метра.
Я сега да видим какво се случва във водата.
Пада камъка и прави перфектни вълни но на съвсем друга честота и дължина на вълната.
А ти очакваш СЕ от простото ШЛУП защото капката, която се издига нагоре антигравитира.
Еееее.
Просто помисли и тогава питай.
Надявам се след утре да не ме упрекваш.
Следвай примера който ти дадох . СЪЩОТО Е И С ЕФИРА.

Поздрави

NARCIS:
MZK , извинявай пак за тона.

mzk:
Колега, много се радвам за теб. Тук ще имаш достатъчно последователи, на които да оценяваш въпросите. Въобще не си даваш сметка какъв опит съм натрупал и какви експерименти правя, така че не очаквай повече да се включвам в дискусията ти. Със сигурност ще има с кого да си говориш. По-добре запази наученото за себе си. Не искам да плащам каквато и да е цена на хора като теб!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия